Ultra High Definition Polishing Compound – Polír készlet

39 000 Ft

A legkifinomultabb gépi polírozáshoz fejlesztett pasztánk eltávolítja a mosási karcokat és hibákat a fényezésből. Selymesen sima felületet biztosít, ami az UHD tökéletesség eléréséhez vezető alapvető lépés.

Az Ultra High Definition Polishing Compound polírpaszta vezető autókozmetikusok együttműködésével történt sokéves fejlesztés eredménye. Nagyon fontos, hogy a védőbevonatok alkalmazása előtt eltávolítsunk minden fényezési hibát, hogy egy tökéletes állapotot konzerválhassunk velük. Ebben lesz segítségünkre az Ultra High Definition Compound.

Doboz tartalma:

 • 1 x UHD Polishing Compound 500ml
 • 1 x 160mm Közepes polírkorong (Fehér)
 • 1 x 160mm Puha polírkorong (Fekete)
 • 1 x Finishing Cloth mikroszálas kendő

Használható excenteres és hagyományos polírozó géppel is.

Minden típusú új és régi autófényezésre alkalmas, szilícium-dioxid és szilikon mentes.

Nem használható matt fényezésen!

Leírás

 

 Használati Útmutató

Az alábbi utasítások excenteres gépi polírozó használata esetén ideálisak, amennyiben hagyományos forgó polírozót használ, kérjük, fokozott óvatossággal (alacsony fordulatot használjon) járjon el a festett műanyagok elemek polírozásánál.

 1. Alaposan tisztítsa meg és szárítsa meg a járművet. Távolítson el minden fényezésbe ágyazódott szennyeződést Magma és / vagy gyurma használatával. Az Autoglym Intensive Tar Remover segítségével távolítsa el a kátrány pöttyöket, a korábbi polírozásokból visszamaradt szennyeződéseket és bevonatokat a felületről.
 2. Javaslat – ha lehetséges, parkolja le a járművet beltérben vagy védett helyen, közvetlen napfénytől és széltől védve. Az esetleges jelvényeket, finom díszeket, ajtókilincseket, lámpákat, festetlen műanyagokat stb. maszkolja alacsony tapadású maszkolószalaggal.
 3. Dolgozzon egyszerre egy területen, pl. vállszélesség mérete. Tegyen 3-4 borsónyi polírpasztát a korongra, helyezze  a panelre, és indítsa el a gépet a legkisebb sebességgel. Vízszintes mozgással haladjon át a területen, fokozatosan növelve a sebességet alacsonyról magasra.
 4. Dolgozzon ugyanazon a területen kb. 1-1,5 percig, amíg a vegyület áttetszővé nem válik. Törölje le a területet az Autoglym befejező kendővel, és ellenőrizze az polírozandó karcok állapotát egy LED-es lámpával. Adjon hozzá további terméket szükség szerint, és folytassa addig, amíg a kívánt eredményt el nem éri.
 5. A maradék pasztát az Autoglym befejező kendővel törölje le.
 6. Ha hologramos lett a felület, ismételje meg a folyamatot a 4. lépéstől a Puha polírkorong használatával.
 7. Amennyiben elérte a kívánt eredményt, a fényezés készen áll az Autoglym UHD kerámia bevonat és / vagy az UHD Wax védőbevonat applikálására.

Tipp: Ha makacs vegyületmaradványok maradnak a felületen, permetezze le vízzel és tisztítsa meg.

Termékbemutató:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ultra High Definition Polishing Compound – Polír készlet” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .