Bemutatkozás

A vállalatot 1965-ben alapította Nagy-Britanniában egy autókereskedelmi vállalkozó, aki egy egyedi rendszert dolgozott ki a használt autók fényezésének javítására. Ma az Autoglym név a prémium minőséget jelenti világszerte.

Az Autoglym székhelye Angliában, Lecthworth-ben található és több mint 100 alkalmazott dolgozik azért, hogy minőségi termékekkel lássák el az 50 országot lefedő értékesítői hálózatukat.

Az Autoglym termékei megtalálhatók a járműipar minden területén és egyformán alkalmasak professzionális felhasználók, autószépségversenyek rajongóinak vagy egy átlagos autótulajdonos igényeinek kielégítésére.


Bentley_small
41289_465202701205_398630131205_6947387_595869_n

Az Autoglym termékei több mint 40 autógyártó és auto klub ajánlásával rendelkeznek. A vállalat kiemelkedő ismertségnek örvend világszerte, amit számos járműipari eseményen történő megjelenéssel ápol.

Vezető autógyárak támogatásával

Több mint húsz autógyártó használja az Autoglym termékeit a gyártás során vagy prezentációs célokra. A fejlesztésekben szorosan együttműködő Jaguar Cars, Aston Martin, Mercedes-Benz, Volkswagen és más prémium márkák nagyban hozzájárultak a kezdeti sikerekhez.

A vállalat jelenleg több mint negyven autógyár ajánlását birtokolja, köztük számos prémium márka gyártójával (Alfa-Romeo, Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Maserati, Porsche, Rolls-Royce stb.) és vezérképviseletével, akik a gyártási folyamatokban, szalonokban, vagy autó show felkészítésnél veszik hasznát a kimagasló minőségű termékeknek.

Jaguar-Logo
aston-martin-logo
bentley-logo
mclaren-logo1

Első a minőség

A folyamatos kutatásnak és innovációnak köszönhetően az Autoglym termékek megfelelnek a legmodernebb autógyártási technológiák követelményeinek.

A kiskereskedelmi és professzionális választék integrált rendszerének köszönhetően páratlanul könnyű használhatóság, teljesítmény és érték jellemzi a termékeket, melyeket nemzetközi minőségirányítási ISO9001 és környezetirányítási ISO14001 előírások szerint gyártanak.

A fejlesztések szoros együttműködésben történnek autófesték gyártókkal, új- és használt-autókereskedőkkel, fényező műhelyekkel és flottaüzemeltetőkkel, ami bitosítja, hogy az Autoglym folyamatosan az iparág élmezőnyében maradhasson.

UKASQuality

Globális Forgalmazás és Tréning

A termékek független disztribútorokból álló nemzetközi hálózaton keresztül kerülnek a vásárlókhoz világszerte, akiknél az “Autoglym Valeting Training School”-okban képzett szakemberek segítik az ügyfelek kiszolgálását. Ezeket a létesítményeket használják autókozmetikusok és fényezők, hogy szakértői tippeket, válaszokat dolgozzanak ki, bármilyen kérdésre ami a termékekkel kapcsolatban felmerül.

A jövő

Az Autoglym elkötelezte magát amellett, hogy technikailag felülmúlhatatlan termékeket biztosítson a járműipar minden területén. Ennek a folyamatos figyelemnek a jutalma az az elismertség ami a termékek teljesítményét és értékét övezi világszerte.