Car Glass Polish – Üvegtisztító

4 500 Ft

Üvegpolír

Leírás

Még egy tiszta és polírozott jármű sem igazán ragyog, míg koszosak az üvegei. A hagyományosan legkevésbé kedvelt feladat, az üvegek és tükrök tisztítása is gyerekjátékká válik az Autoglym Car Glass Polish használatával. Speciális tisztító és políroző összetevőinek köszönhetően, könnyen és gyorsan távolít el minden szennyeződést, aminek eredménye egy kristálytiszta, foltmentes felület, kívül és belül. A legtöbb háztartási üvegtisztító waxot vagy szilikont tartalmaz a kellő kozmetikai hatás elérésére, de ez elkenődve, nedves időben igen veszélyes lehet a szélvédőn.  Acryl vagy műanyag ablak tisztítására használjon Autoglym Fast Glass-t, amit ezekre a felületekre fejleszettünk ki.

Jó tudni

Hogy megelőzzük a szennyeződések átkenését a már tisztított felületekre, gyakran váltson tiszta törlőruhára. Ne feledje leengedni az ablakokat és megtisztítani az ablakok éleit. És végül használja az ablaktörlő lapátok élein és az ablakkereteknél a felhalmozódott szennyeződés eltávolítására. Mindig samponozás után tisztítsa meg a szélvédőt, hogy eltávolítsa a sampon fényesítő összetevőit.

Termékbemutató

További információk

Tömeg 0.325 kg
Kiszerelés

Értékelések

 1. Kovacs gabor

  Szia!Kérdésem ,hogy +10 fok körüli hőmérsékletben lehet használni az ITR-t,Magmá-t, SRP-t,EGP-t,CGP-t vagy érdemesebb még várni hogy jobb idő legyen.ITR -t mivel vigyem fel mikroszálas kendövel vagy szivaccsal esetleg? Magma használata előtt elég ha a ITR maradványait letörlöm mikroszálas kendővel?Illetve a Car glass polish hogyan használjam helyesen ,a hátsó ablakok sötétítve vannak gondolom azokat csak kívülről tudom tisztítani a CGP-sal.Köszönöm válaszod!

  • Tóth Attila

   Kedves Gábor!

   Ezekre a kérdésekre már válaszoltam a Super Resin Polish oldalán.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .