Rapid Aqua Wax Kit – Vizes Wax Kit

10 800 Ft

Leírás

Az Aqua Wax-ot a ragyogó, kristálytiszta eredmény gyors elérése céljából fejlesztettük ki MINDEN külső felületre. Akkor is használható, ha az autó még nedves. Azonnal érzékelhető előnye, hogy a szárítással egyidőben a waxolást is el tudjuk végezni. A termék carnauba wax-ot tartalmaz a kivételes tartósság elérése érdekében. Az Aqua Wax alkalmazható minden fényezés tipuson, vagy akár gumin, műanyagon és üvegen.

Termékbemutató

 

Értékelések

 1. tibor.lhke (megerősített tulajdonos)

  Szervusz Attila!

  Hasznosnak ítéled ezt a terméket, úgy értem számottevő védőréteget lehet vele elérni? Vagy inkább forduljak a HDW felé?

  Köszönöm

  • Tóth Attila

   Kedves Tibor,

   Elnézést, hogy ilyen későn válaszolok, de most vettem észre, hogy nem jelent meg az eredetileg írt válaszom…
   Persze, hogy hasznos, de nem lehet összehasonlítani a a két terméket. Az Aqua wax azoknak lett kifejlesztve, akik nem szeretnének sokat foglalkozni az autójukkal, de a lehető legkisebb idő és energia ráfordítással szeretnék a lehető legtöbb fényt és védelmet megadni az autójuknak.
   A maga nemében szuper termék, de esélye sincs, hogy elérje a HD Wax tudását.
   Én felülkezelő wax-nak használom, és a HD-val kezelt autómat kb havonta lekezelem Aqua Wax-al, hogy védjem és felfrissítsem a HD réteget.

 2. tarsiattila

  Igen, ez engem is édekelne, illetve az is, hogy egy flakon hány kezelésre elég és egy kezelés mennyi időre elég?

  • Tóth Attila

   Kedves Attila,

   Nagyon sok körülménytől függ, hogy mennyit bír egy wax bevonat, úgy mint autó fényezésének állapota, felület előkészítés minősége, mosások során használt vegyszerek minősége, időjárás, megtett km, stb…
   Nem szeretek konkrét számokkal dobálózni, mert más eredményt produkál az én autóm, és mást egy másik.
   Azt mondanám, hogy körülbelül 20 kezelésre lehet elég egy flakon de, hogy ez mennyit jelen időben azt nem tudnám megmondani. Én a HD Wax-al kezelt autómra havonta max egyszer használom az Aqua wax-t.

 3. Johnny

  Szia!
  A segítségedet szeretném kérni, hogy vettem egy új autót amire szeretnék vigyázni vagy 10-15 évig. Összeállítanál nekem egy csomagot amivel, védem ápolom az autót? Kezdésnek gondoltam a HD wax nem maradhat ki, illetve mosások között ezt az Aqua waxot ajánlod vagy esetleg az Extra Gloss Protection-t? Mi a különbség? Felnire jó? Tudom a wheel protector a legjobb, de átmenetileg.
  Vennék még beltérre Vinyl & Rubber Care-t, szélvédőre, ablakokra mosás után Fast Glass-t illetve néha a gumiabroncsra egy kis Instant Tyre Dressing-et. Később még felnitisztítóval kiegészíteném a csomagot.
  Köszönöm a segítséget

  • Tóth Attila

   Kedves Johnny

   Tulajdonképpen teljesen jól összeállítottad magadnak a csomagot 🙂
   Azt javasolnám, hogy Super Resin Polish-al kezd a külső védelem megalapozását, mert ez a termék nem csak védőréteget képez, hanem tisztítja is a fényezést. Ez után mehet rá a HD Wax, de akár az Extra Gloss Protection is. Vagy mindkettő. Amennyiben mind a három terméket szeretnéd használni, akkor SRP – EGP – HD WAX a helyes sorrend, de az EGP után várni kell egy napot, hogy kellőképpen kikeményedjen az EGP, mielőtt a HD rákerül.
   Az Aqua Wax-ot elég 2-3 mosásonként használni, ha szeretnéd felülkezelni a meglévő bevonatokat. Felnire a három közül én az EGP-t használnám, de egyébként mindhárom alkalmas rá.
   A többi felsorolt termék rendben van.

   Üdvözlettel

   Tóth Attila

 4. Johnny

  Köszönöm az útmutatást a termékekkel kapcsolatban.
  Akkor leegyszerűsítve a védelem nagyjából fél évente SRP-EGP-HD WAX, amiből az EGP kihagyható, és ha 1-2 hetente mosom az autót akkor az Aqua Wax mondjuk havi egyszer mehet rá. A többit meg ahogy kívánja a helyzet. Illetve a Fast Glass minden mosás után. Ebben van esetleg vizlepergető anyag? Köszönöm.

  • Tóth Attila

   Igazából úgy néz ki, hogy az általam javasolt kombó SRP-EGP, vagy SRP-HDWAX, vagy SRP-EGP-HDWAX.
   Mindhárom kombinációra igaz, hogy csak a legfelső réteget kell pótolni, amikor már nem pergeti a vizet tiszta állapotában. A teljes rétegezést én 1-1,5 évente javaslom eltávolítani és lakktisztítás (lakktisztító gyurmával) után újból felépíteni.
   Az Fast Glass-ban nincs vízlepergető anyag. A Car Glass Polish tartalmaz páramentesítő adalékot.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .