Autoglym Reflow (fényezés javító)

20 000 Ft

Leírás

REFLOW – fényezésjavító

Az Autoglym Reflow egy úttörő megoldás a madárürülék okozta lakksérülések, eszköz nélküli eltávolításához. Rendkívül gyors, egyszerű és biztonságos opció minden festékfelületre.

A jármű karosszériáján hagyott madár-ürülék komoly lakksérüléseket okozhatnak. Ezt a jármű festékének felmelegedési és hűtési ciklusa okozza. A festék legfelső lakkrétege felmelegszik és megolvad a madárürülék körül, majd lehűl és megkeményedik. A fűtési ciklust felerősítheti a napfény vagy a motor hője. Az idő múlásával, amint a ciklus ismétlődik, a lakkréteg sérülése egyre súlyosabbá válhat. A károsodás mértékét vagy a marás súlyosságát számos tényező befolyásolhatja, beleértve a madár ürülék összetételét, a fényezésen töltött idő, a jármű kora és az éghajlati viszonyok.

A Reflow-t arra fejlesztették, hogy segítségével ezeket a fényezési sérüléseket könnyen javíthassuk. A vízzel aktivált hőátadó csomagokat úgy fejlesztették ki, hogy egy konkrét hőmérsékletre és meghatározott ideig melegítsék a sérült lakkréteget és ezzel optimális feltételeket teremtsen a madár-ürülék által okozott marásnyomok lágyításához, újjáélesztéséhez és kitöltéséhez. Amint a csomag lehűl, a lakkréteg is meggyógyul, hatékonyan orvosolja az érintett területet sérülését, és távolítja el a madár-ürülék nyomait.

Minden Reflow tasak öt hőátadási csomagot tartalmaz. A Reflowt 30 percig kell érintetlenül hagyni a sérült felületen.

FONTOS: Az Autoglym Reflow az új (3 -4 éves korig) fényezéseken tudja kifejteni hatását a videón bemutatott módon!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Autoglym Reflow (fényezés javító)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .