Ultra High Definition Ceramic Coating

39 000 Ft

Leírás

Az eddigi legjobb és legtartósabb fényezésvédő bevonatunk. Az Ultra High Definition Ceramic Coating tökéletes állapotban konzerválja a fényezést, selymes finom tapintású felületet, és tükörszerű csillogást biztosít akár egy éven át.

Az Ultra High Definition Ceramic Coating a valaha készített legtartósabb fényezésvédő bevonatunk. Szisztematikus fejlesztése során kémikusaink célja a lehető legmélyebb csillogást biztosító kerámia bevonat megalkotása volt.

Az Ultra High Definition Shampoo és az Ultra High Definition Wax termékek használatával tovább javíthatunk a bevonat teljesítményén és a lehető legtovább megőrizhetjük tartósságát. Az Ultra High Definition termékcsalád segít ha az autóápolást új szintre szeretnénk emelni. Ezek a termékek lehetővé teszik professzionális eredmény elérését otthon, még könnyebbé és élvezetesebbé teszik az autóápolást. Az Ultra High Definition Ceramic Coating készlet biztosítja a tökéletes felszerelést ahhoz, hogy előkészítse és kerámia bevonattal lássa el a fényezést, hogy akár 12 hónapon keresztül tökéletes állapotban maradhasson.

Doboz tartalma:

 • 1 x UHD Preparation 100ml
 • 1 x UHD Ceramic Coating 100ml
 • 1 x UHD Ceramic Coating Applicator
 • 1 x Preparation Cloth
 • 1 x Finishing Cloth

Nem használható matt fényezésen!

 Használati Útmutató

Fényezés előkészítése ( UHD Preparation )

Ez a lépés kulcsfontosságú, a megfelelő felület biztosításához, hogy a kerámiabevonat tökéletesen tapadni tudjon a fényezéshez.

 1. Győződjön meg róla, hogy a jármű tiszta, száraz és szennyeződésmentes. javasoljuk, hogy alaposan mossa le az autót samponnal és távolítson el minden szennyeződést (kátrány, gyanta, szállórozsda) a felületről lakktisztító gyurmával. Ha szükséges a megfelelő polírozóval / karceltávolítóval tüntesse el a kisebb nagyobb karcokat a fényezésről.
 2. Alaposan törölje át az egész fényezést UHD Preparation folyadékkal, hogy eltávolítson minden maradék védőbevonatot, waxot és zsírt a kezelendő felületről. Vigyen fel a folyadékból közvetlenül a zöld mikroszálas kendőre, majd hosszanti mozdulatokkal szisztematikusan törölje át a fényezést, ügyelve rá, hogy ne hagyjon ki semmit. A mikroszálas kendő száraz részeivel törölje le a maradék zsírtalanító folyadékot mindenhonnan.

Kerámia bevonat felvitele ( UHD Ceramic Coating )

 1. Mielőtt elkezdené, tervezze meg a kezelendő elemek sorrendjét. Ideális esetben körülbelül 50 x 50cm-es területenként haladjunk. A hőmérséklet és a páratartalom befolyásolhatja a száradási és kikeményedési időt. Az első panelen tesztelje le és határozza meg az ideális száradási időt.
 2. A termék felhordása után párologni kezd. Amikor apró kis gyöngyök formálódnak és egy filmréteg kezd kialakulni, akkor jött el az ideje, hogy visszafénysítsük a bevonatot a piros  mikroszálas kendővel. Meleg napokon ez 1-2 percet vesz igénybe, míg hűvösebb napokon általában 3-5 percet. Használja ezt az első panelt útmutatónak az autó többi részének a kezelése során.
 3. Az UHD Ceramic Coating-ot hosszanti egyenes vonalakban vigye fel a fényezésre UHD Ceramic Coating Applicator használatával, ügyelve rá, hogy ne használjon túl sokat belőle.
 4. Miután lekezelt egy átlagos méretű elemet és megadta a megfelelő kúra időt, alaposan törölje vissza a bevonatot a piros Finishing Cloth mikroszálas kendővel.
 5. Lépjen tovább a következő elemre, ha szükséges kis mennyiségű terméket tegyen az applikátorra. Ha megszáradt, törölje vissza.
 6. Miután végzett minden kezelendő felülettel, változtasson az autó helyzetén és vizsgálja meg más fényviszonyok között. Amennyiben szükséges törölje át a vissza nem törölt részeket a piros kendővel.
 7. Végezetül hagyja az UHD Ceramic Coating bevonatot teljesen kikeményedni minimum 4 órán keresztül. Ez idő alatt ne érje az autót por és nedvesség.
 8. A kerámia bevonat felvitele után ne mosson autót 24 órán belül.

Tipp: Ha a kerámia bevonatot túl sokáig hagyjuk a felületen száradni, nehéz lehet visszatörölni. Amennyiben ez megtörténne, vigyen fel még egy réteget az adott területre és törölje vissza azonnal. UHD Preparation folyadék használatával távolítsa el az esetlegesen üveg, vagy műanyag felületekre került kerámia bevonatot még mielőtt teljesen megkötne. Az UHD Ceramic Coating bevonat nem használható más felületen, csak fényezésen. Ne használja matt fényezésen.

Termékbemutató:

Értékelések

 1. gabor78 (megerősített tulajdonos)

  Szia Attila!

  Olyan kérdésem lenne, hogy felnire lehet használni? Érdemes egyáltalán?

  Köszönöm,
  Gábor

  • Tóth Attila

   Szia Gábor!

   Minden fényezett felületen használható, de felniknél figyelembe kell venni az extrém körülményeket. Mindenképpen sokkal tovább tiszták maradnak a kezelt felnik, könnyebben tisztítható lesz, ugyanakkor a felnitisztítók használatát amennyire lehet mellőzni érdemes, mert az erősen savas vagy lúgos vegyszerek jelentősen rövidítik minden wax, vagy kerámia bevonat élettartamát.

 2. gabor78 (megerősített tulajdonos)

  És még egy kérdés: Autónál egyszeri kezelésre elegendő a bevonat vagy esetleg ebből a szettből többször is meg lehet csinálni vele az autót?

  Gábor

  • Tóth Attila

   Autó méretétől függően 2-3 kezelésre elég egy szett!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .