Clean Wheels – Felnitisztító

5 700 Ft

Keréktisztító

Leírás

Gépjárműve kerekeinek állapota jelentős hatással lehet autója általános megjelenésére. A piszkos kerekek, olyanok mint a piszkos cipők. El tudják rontani az egyébként makulátlan megjelenést. Autója kerekei folyamatosan ki vannak téve különféle agresszív szennyeződésnek, mint a fékpor és a só. Az Autoglym Clean Wheel egy szuper hatékony megoldás amit egyszerűen a kerékre kell szórni, átkefélni és lemosni. Gyorsan feloldja a legtöbb szennyeződést aluminium, króm és festett kerekekről. A termék használata különös gondosságot igényel. A nem szabványos, vagy galvanizált kerekekre, felületes közúti szennyeződésre használjon inkább Autoglym Custom Wheel Cleanert.

Jó tudni

Mindig hideg kerekeken és árnyékos helyen használja. Egyszerre csak egy kerékkel foglalkozzon és egy percnél tovább ne hagyja a szert a felületen. Bő vízzel öblítse le. Hogy megelőzze a fékpor okozta károkat, tisztítsa a kerekeket hetente. Minél hosszabb ideig marad a fékpor a felületen, annál nehezebb az eltávolítása.

Termékbemutató

http://youtu.be/nLGvUJrWu5o

További információk

Tömeg 0.5 kg
Kiszerelés

Értékelések

  1. Fejér (megerősített tulajdonos)

    Lehet, hogy eddig én használtam gagyi termékeket, de a felni tisztítás egy útálatos feladat volt. Vettem ebből egyet, és láss csodát 10 perc alatt kész volt a 4 felni. Egy ecsettel kenegettem szét, de ez is bőven elég volt a fékpor eltávolításához. Tökéletes anyag!
    (Savas gőze van, nem jó beszippantani)

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .