Polar Blast – Habos előmosó

12 500 Ft

Cikkszám: PB2.5 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

Vegyszer magasnyomású mosókhoz

A Polar Blast, 2,5 literes kiszerelésben kapható, magasnyomású mosóból, vagy habosítóból adagolható előmosó. Vastag habtakaróként borítja be a teljes autót, és lazítja fel a szennyeződéseket a samponos mosás előtt.

Használatával csökkenthető a kockázata, hogy a kosz szivaccsal történő tologatásával a fényezésen mikrokarcok keletkezzenek. Amennyiben a fényezés nem erősen szennyezett, a Polar Blast használható a normál autósampon helyett, de ez esetben érdemes magasnyomású mosóval átöblíteni a karosszériát a használata előtt.

pH semleges formulájának köszönhetően, nem távolítja el a fényezésen található wax rétegeket.

Termékbemutató:

Használati utasítás:

  1.  Használata előtt győződjön meg róla, hogy a karosszéria és a kerekek, tapintásra hűvösek, és nincsenek kitéve direkt napfénynek.
  2. A Polar Blast többféle hígítási arányban is használható, attól függően, hogy mennyire gazdag habot szeretnénk vele létrehozni. Jó kiindulási alap, ha 100ml terméket tesz 500ml vízhez a habosító palackba. Ezután a habosító lándzsa adagolójával lehet sűrűbbre, vagy hígabbra állítani.
  3. Permetezze a Polar Blast-ot az autóra lentről felfelé haladva, ügyelve arra, hogy minden felületet beborítson vele a kerekeket és az üvegeket is beleértve.
  4. Hagyja a Polar Blast-ot a felületen maximum 10 percig, hogy kellőképpen fellazítsa a szennyeződéseket, de ügyeljen rá, hogy ne száradjon a felületre.
  5. Majd alaposan öblítse le az autót, lentről felfelé haladva.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Polar Blast – Habos előmosó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…