Polír Készlet – Scratch Removal Complete Kit

19 900 Ft

Sajnos függetlenül attól, hogy mennyire vigyázunk az autónk fényezésére, mikrokarcok, mosási nyomok előbb – utóbb megjelennek szeretett autónkon. Amennyiben ezek a karcok túl mélyek ahhoz, hogy a már jól bevált Super Resin Polish-val kezelni tudjuk, más eszközre lesz szükségünk. Erre fejlesztettük ki a Scratch Removal Complete Kit, Polírozó Készletet. Ezt a készletet úgy fejlesztettük ki, hogy segítségével a mélyebb karcok is eltávolíthatóak legyenek, ugyanakkor magas fényt is eredményezzen.

FONTOS: Sajnos vannak annyira durva karcok amiket nem lehet teljesen eltüntetni, de ezek látványán is jelentős javulás érhető el a készlet használatával.

Csomag tartalma:
– 100ml Scratch Remover – polírpaszta
– 100ml Super Resin Polish – fényesító polír
– 1db High Tech Finishing Cloth – mikroszálas kendő
– 1db Scratch Remover applicator

That’s the Autoglym way, always has been.

Leírás

Használati Útmutató

1. Jól rázza fel. Nyomjon 2 borsónyi méretű polírt az applikátor fehér oldalára.
2. Erőteljes nyomással fel-le és jobbra-balra irányuló mozdulatokkal alkalmazza, amennyire csak lehetséges koncentrálva a karcos területre.
3. 30 másodpercnyi polírozás után ellenőrizze az elért eredményt. Ha szükséges, ismételje meg a folyamatot.
4. Amikor a karcot sikerült eltüntetni, (vagy jelentősen javítani) a visszamaradt políranyagot használva finomabb nyomás mellett fényesítse fel a felületet.
5. Tiszta mikroszálas kendővel törlölje tisztára a kezelt területet.
6. Amennyiben a karcot sikerült eltüntetni, a ragyogó fény elérése érdekében használja a mellékelt Super Resin Polish-t.

 

Termékbemutató:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Polír Készlet – Scratch Removal Complete Kit” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…