Leather Care Balm – Bőrápoló

8 300 Ft

Leírás

Bőrápoló Balzsam

Az Autoglym Leather Care Balm, szappanok, természetes olajok, polimer felületvédő anyagok gondosan válogatott keveréke, amelyek táplálják, hidratálják és védik a felületet a szennyeződésektől. Rendszeres kezeléssel megőrizhetők a bőr természetes tulajdonságai és megjelenése. További előny a könnyeb tisztíthatóság és a motoros ruhák nagyobb ellenállósága egy bukás esetén. Az Autoglym Leather Care Balm elsősorban a bőr táplálását és védelmét szolgálja amit tiszta bőr felületen kell alkalmazni. A szennyezett bőrt először tisztítsa meg Autoglym Leather Cleaner-el (Bőrtisztító). Az Autoglym Leather Care Balm mototkerékpárok bőr felületeinek ápolására is alkalmas.

Termék bemutató:

Értékelések

 1. Tamás

  Kedves Attila!

  Érdeklődnék, hogy a leather care balm bőrápoló használható-e alcantara anyagra.Esetleg ha ez nem volna használható, akkor mit ajánlana az ápolásra?

 2. Szaszu

  T. Attila!
  Ez a termek UV vedelmet nyujt-e? (Kabriohoz)

  • Tóth Attila

   Igen, de nyitott autóknál, főleg a nyári időszakban sűrűbben kell ápolni a bőrt, hogy megelőzzük a bőr kiszáradását és berepedezését!

 3. Majek

  T. Attila!
  A bőrápoló alkalmas bőr kormánykerék ápolására vagy van ennél alkalmasabb?
  Műbőr felületre is alkalmazható?

  • Tóth Attila

   Kedves Majek!

   Természetesen használható a kormány bőrök ápolására, csak arra kell figyelni, hogy vezetés előtt legyen elegendő ideje beszívódni. Illetve célszerű a felesleget letörölni róla, hogy ne legyen ápolós vezetés közben.
   Műbőrre is használható, de azt nem tudja kondícionálni / puhítani…

 4. Gábor (megerősített tulajdonos)

  Tisztelt Attila,

  Hasított bőrre is használható ez az ápoló ?
  2001-es Passat, bézs bőrülések és ha jól ismertem fel az ülőlap és a hátlap hasított bőr (fűtés miatt gondolom), az oldalak pedig a hagyományos bőr borításúak. Ezeket az üléseket szeretném ápolni.
  Köszönöm!

  • Tóth Attila

   Kedves Gábor!

   Hasított bőrön nem használható!

 5. Németh Gergely

  Kedves Attila

  Szeretnék érdeklődni, hogy ez a Leather Care Balm tartalmaz-e méhviaszt, avagy sem, ugyanis ezt nem tudta megmondani eddig senki, viszont egy bőr számára igen fontos tudni.

  Előre is köszönöm!

  • Tóth Attila

   Kedves Gergely!

   Minden terméknek az összetevőit és azok százalékos arányát titkolja a gyár mintha a coca cola receptje lenne. Csak annyit tudunk róluk, ami a biztonsági adatlapjukból kiderül, de azokon csak a veszélyes összetevőket kötelező feltüntetni. Mivel a bőrápoló nem tartalmaz ilyeneket, csak annyit tudunk amit rá is írnak a csomagolásra: „Az Autoglym Leather Care Balm, szappanok, természetes olajok, polimer felületvédő anyagok gondosan válogatott keveréke, amelyek táplálják, hidratálják és védik a felületet a szennyeződésektől.”
   Sajnos ennél többet nem fogunk megtudni róla, csak azt, hogy annak idején a Jaguar gyárral együttműködve fejlesztették ezt a terméket.

 6. Csaba

  Üdvözlöm, Műbőr autóülésen is használható? Jelenleg sok autóban van bőr hatású műbőr ülés, PL a BMW-ben sensatec bőrhatású ülés. Erre használható a leather balzsam? Köszönettel, Csaba

  • Tóth Attila

   Kedves Csaba!

   Ha tényleg műbőr, azaz műanyag, akkor nincs sok értelme, de ettől még használható, de ha bőrdarálékból, vagy B-C-ZS-stb. kategóriájú bőrből készült az ülés, akkor nagyon is van értelme használni az ápolót. Egy ideje az a jellemző, hogy vastagságában 2-3-4 szeletre szelik a bőrt ami értelemszerűen nem olyan minőség mint a teljes vastag bőr, de ettől még bőr. Ilyenek vannak az autókban többnyire, nem PVC… A BMW és egyéb leatherette anyagokat, vagy pl. az alcantarát ami szintén műszálas anyag, úgy kell tisztítani mint a szövetet. Interior Shampoo beltér tisztítóval: http://autoglym.hu/termek/interior-shampoo/

 7. Kis Mihály

  2012-es 9gen civic 5 ajtós hatcbak, hogyan lehet megállapítani milyen bőr?
  Vagy esetleg nálatok van erről információ?
  Előre is köszönöm a választ.

  • Tóth Attila

   Kedves Mihály!

   Nem ismerem a honda bőröket, de biztos, hogy nem vastag „full” bőr, mert az csak a nagyon prémium autókban van. Közép kategóriában általában vagy vékony bőr van, vagy bőr darából készült bőr. Most már ide tartozik, minden márka amit egyszerű halandó meg tud fizetni (50 millió alatt). Ezeket a bőröket ugyanúgy kell ápolni, mint az igazi vastag bőrt, hogy amennyire lehet tartósak legyenek.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .