Otthoni, gyors autómosás!

otthoni autómosás Autoglym termékekkel

Az otthoni autómosás Autoglym termékekkel egyszerűen gyerekjáték! A hatékony frissítő eljárás téged is meg fog győzni, csak próbáld ki!

Az autóápolás a rendszeres kocsimosást sem nélkülözheti, hiszen az elhanyagolt karosszéria a jármű állapotára, külsejére egyaránt hatással van. Egy alapos autómosás szembetűnő eredményt hoz. A szélvédő ragyog, a karosszéria csillogóan tiszta, sehol egy porszem, folt vagy ujjlenyomat. Egy ilyen autóval büszkén gurulsz ki Te is az utcára, ugye? Éppen ezért olyan bosszantó, ha két kocsimosás között azt veszed észre, hogy a visszapillantó tükrön megül  a por, az ajtón kéznyomok éktelenkednek. Az otthoni autómosás gyors változatát ajánljuk, ha azt szeretnéd, hogy újra frissen mosott hatású legyen a kocsid!

Az otthoni autómosás gyors verziójához csupán egy komplett Autoglym gyorsmosó felszerelésre lesz szükséged! Az otthoni autómosás kellékei a következők: a logózott autómosó vödör, a speciális ülepítő rács és persze az Insta Dry törlőkendő, természetesen a Quick Refresh, mikroemulziós technológiás gyorsmosóval kiegészítve. Lássunk is hozzá az otthoni autómosáshoz!

Az otthoni autómosás pár, egyszerű lépésből áll, minimális erőfeszítéssel. Az első teendőd az ülepítő rácsot a vödör aljába helyezni. Töltsd meg a vödröt vízzel. Érdemes egy másik vödröt is elővenni a törlőkendő kiöblítéséhez. A Quick Refresh-ből tölts egy kupaknyit a mosóvízbe, majd merítsd bele a mikroszálas törlőkendőt! Töröld végig a karosszériát! A szennyeződéseket kíméletesen távolíthatod el, a fényezés megsértése nélkül, a következő, rendes autómosásig pedig nem kell bosszankodnod a por és a többi kosz miatt. 

Az autómosás otthon egy komplett, Autoglym gyorsmosó felszereléssel egyszerű, ezért lehetségessé válik, hogy mindig ragyogóan tiszta és igényes megjelenésű gépkocsival közlekedj. A döntés a tiéd, rendeld meg a kiszemelt termékeket a webáruházunkból és gondoskodj az autódról eredeti Autoglym termékekkel! Szívesen eligazítunk, ha kérdésed van, csak lépj velünk kapcsolatba üzenetben vagy pedig telefonon!