Hogy távolítható el hatékonyan a felületi szennyeződés a fényezésről?

fényezés tisztítása lehet felületes és valóban hatékony; az alábbiakban az utóbbihoz adunk néhány tippet.

Az Autoglym fényezéstisztító csomagja nélkülözhetetlen mindenki számára, aki szeretné maximális hatékonysággal eltávolítani a szennyeződéseket autójáról. A csomag többféle terméket is tartalmaz – így például fényezéstisztító gyurmát is -, és minden egyes terméket úgy terveztek, hogy az eltávolítsa az összes, beágyazott szennyeződést, így például a rovarokat és a kátrányt, amelyeket autósamponnal nem lehet eltávolítani. A fényezéstisztító gyurma eltávolítja a mikroszkopikus részecskéket a festék felületéről, így rendkívül sima felületet hagy a polírozás előkészítéseként.

A felkészülés az autó alapos mosásával kezdődik, amihez az Autoglym Bodywork autósampont érdemes használni, majd teljesen meg kell szárítani. A legjobb eredmény érdekében az Intensive Tar Remover a makacs kátrányfoltokat, valamint az olaj- és üzemanyagfoltokat is eltávolítja. Ezután egy kisebb darab fényezéstisztító gyurma következik, amelyet egy nagyobb érme méretére kell kilapítani.

Ezt követően bőséges mennyiségű Rapid Detailer-t kell a fényezés egy kis felületére fújni, majd az ellapított fényezéstisztító gyurmát enyhe nyomással, egyenletes mozdulatokkal, egyenes vonalban kell csúsztatni a felületen. Eközben folyamatosan ellenőrizni kell, és, ha elkezd szennyeződni, össze kell hajtani, majd újra kinyújtani, és tiszta felületű gyurmával folytatni a tisztítást. Fontos arra is figyelni, hogy nem tapadt-e bele olyan, nagyobb törmelék, amely megkarcolhatná az autó felületét – ez akkor is megtörténhet, ha a fényezéstisztító gyurma leesik a földre -, ilyenkor azt azonnal ki kell dobni, és új darabot kell használni.

Miután a terület érintésre is simának érződik, azaz a szennyeződéseket mind sikerült eltávolítani, le kell törölni a felesleges Rapid Detailer-t egy mikroszálas kendővel, majd folytatni ugyanezt az autó további részein. Fontos, hogy a következő szakasz minimális átfedésben legyen az előzővel. A végeredmény csillogó, tükörsima fényezés és egy olyan autó, amelyre minden tulajdonos büszke lehet.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet fényezéstisztító készleteink iránt, tekintsd meg webáruházunk kínálatát, válassz, majd rendelj mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdésed lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!