Mi a különbség a Rapid Ceramic Spray és a Rapid Aqua Wax között?

Autoglym Rapid Ceramic Spray vagy Autoglym Rapid Aqua Wax

Autoglym Rapid Ceramic Spray vagy Autoglym Rapid Aqua Wax? Mindkét termék kiváló, az alábbiakban pedig azt mutatjuk be, hogy mikor melyik praktikusabb!  

Az Autoglym Rapid Ceramic Spray és az Autoglym Rapid Aqua Wax két kiváló termék, melyek között van sok hasonlóság, azonban lényeges különbségeket is találunk köztük, mind a használat, mind pedig az eredmény tekintetében. Az alábbiakban ahhoz adunk egy kis segítséget, hogy mikor, melyiket érdemes választani. 

Az Autoglym Rapid Ceramic Spray használatával gyorsan és egyszerűen adhatunk szuper védelmet a jármű fényezésének. Nedves és száraz felületen is használható, hatása akár három hónapig is kitart. Mosószerálló, növeli a színmélységet, erősen víztaszító, gyönyörű fényességet biztosít. Trópusi illatú. 

Az Autoglym Rapid Aqua Wax az egész jármű védelmét szolgálja, felvihetjük a fényezésre, az üvegekre, de műanyag felületeken és a gumikon is használható. A Autoglym Rapid Aqua Wax csak nedves felületre hordható fel, hatása hozzávetőleg egy hónapig tart. Banán illatú. 

Összességében elmondható, hogy az Autoglym Rapid Aqua Wax többféle felületen használható, de csak nedves alapra vihető fel. Az Autoglym Rapid Ceramic Spray kizárólag a fényezés védelmét szolgálja, és akár szárazon is felvihető. Tartósabb hatású, mint az Autoglym Rapid Aqua Wax. Az Autoglym Rapid Ceramic Spray fényesebbé, mélyebb színűvé varázsolja a felületet és kicsit jobban ellenáll a mosószereknek is. Fontos, hogy mindkét termék kiváló minőségű, könnyen használható és mindkettőnek megvannak a rajongói. Cégünknél bármelyiket kedvező áron vásárolhatod meg, így igazán hatékonyan védheted autód minden alkatrészét. 

Amennyiben az Autoglym Rapid Ceramic Spray vagy az Autoglym Rapid Aqua Wax iránt érdeklődsz, a legjobb helyen jársz! Fordulj hozzánk bizalommal és használd ki kedvező ajánlatainkat! Ha további kérdésed merült fel a termékekkel kapcsolatban, keresd bátran munkatársainkat! A megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen állnak rendelkezésedre akár még ma.