Fényezésvédő bevonat a mindig lenyűgöző megjelenésért!

fényezésvédő bevonat

fényezésvédő bevonattal garantált a látványos eredmény. Óvd az autódat, válaszd az Autoglym Polar termékeket, és biztosítsd a legjobbat!

A járművek használatuk során nagyon sok külső, káros tényezőnek vannak kitéve. Sajnos a fényezés gyakran esik áldozatául ezeknek, ami miatt pedig az autó veszít kifogástalan megjelenéséből. Egyeseknek fontos lenne, hogy megpróbálják kiküszöbölni ezt a problémát, és olyan megoldást találjanak, ami megfelelő védelmet nyújt a jármű fényezésének. Amennyiben Te is azt szeretnéd, hogy járműved mindig kifogástalan állapotú legyen, ajánljuk figyelmedbe az Autoglym Polar termékeket!

Az Autoglym Polar termékek hatékony megoldást kínálnak számodra, járművednek igazán körültekintő gondoskodást biztosíthatsz alkalmazásukkal. A Polar Seal fényezésvédő által megfelelő védelmet kaphat a jármű, sokáig hibátlan maradhat a karosszéria felülete. A fényezésvédő bevonat mellett elérhető a választékunkban a Polar Blaster hablándzsa is, ami megfelelő alternatívát biztosít, nem csupán a fényezésvédő bevonat felviteléhez, hanem az előmosáshoz és a samponozáshoz is. Az eszköz biztonságos, és sokkal hatékonyabb munkát lehet általa végezni az autóápoláskor.

Az előmosáshoz elérhető Polar Blast-nak köszönhetően a szennyeződések eltávolítása gyerekjáték lesz. A magasnyomású mosóból vagy habosító lándzsából adagolható előmosó képes fellazítani a legmakacsabb foltokat is, úgy, hogy nem tesz kárt a fényezésben. Ez nagyon fontos, ugyanis a szivaccsal történő tisztításnál felmerülhet a kockázata a mikrokarcoknak, amelyek nagy mértékben rontják a jármű megjelenését.

A Polar Wash igazán biztonságos, minőségi autósampon magasnyomású mosóhoz, amit természetesen lehet használni a hablándzsához is. A termék nagy előnye, hogy pH semleges formulával rendelkezik, így nem tudja eltávolítani a fényezés wax rétegeit. 

Próbáld ki a Polar Wash magasnyomású mosóból vagy habosító lándzsából felhordható autósampont, és hozzá a többi Autoglym Polar terméket is! Ha bővebb információkra lenne szükséged, keress minket bizalommal az elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.