Kabrió tetőápoló szer az Autoglym termékcsaládtól!

kabrió tetőápoló szer

Kabrió tetőápoló szerből az Autoglym terméket ajánljuk az autódhoz! Tartsd kifogástalan állapotban a kocsid vászontetőjét a megfelelő ápoló készlettel!

A Cabrio a nyitott tetejű autózáshoz tökéletes választás. Ez a kocsi abban különbözik a többi autótól, hogy a karosszéria egy mozgatható, lehajtható vászontetővel van kiegészítve. Ez a tető természetesen más fajta ápolást igényel, mint a hagyományos tető, elsősorban az alapanyaga miatt. Az Autoglym kabrió tetőápoló szer kiválóan alkalmas arra, hogy mindenben megfeleljen a kabrió tető ápolás követelményeinek.

A kabrió tetőápoló szer tulajdonképpen egy komplett készlet, ami három elemből áll. A készletben találsz egy doboz tisztítószert, egy flakon kabrió tetőápoló szert, valamint egy szivacsot is a teljes művelet kivitelezéséhez. Ez a típusú Autoglym kabrió tetőápoló szer azokhoz a tetőkhöz ideális választás, amiknek az alapanyaga vászon, szövet vagy moher. A vinyl anyagú tetővel azonban más a helyzet, ezeknek az anyagoknak az ápolásához és tisztításához a Bodywork Shampoo Conditioner, valamint a Bumper & Trim Gel ajánlott.

kabrió tetőápoló szer hatékonyan tudja eltávolítani a szennyeződéseket, a Cabrio vászontető impregnáló segítségével pedig a nedvességtől tudod megóvni a puha tető anyagot. A vízhatlan anyag nem szívja be a nedvességet és tovább marad tiszta. A kabrió tetőápoló szerekkel a tető anyaga tovább marad szép és igényes külsejű, a lehajtható tető pedig tartósabb.

A vászontető karbantartó készlet használata nagyon egyszerű, emellett pedig hatékony is. Az ápolás néhány, könnyen elsajátítható lépésből áll. A munkaterületet vagyis a tetőt nedvesítsd be, majd a tisztítószerből felrázás után spriccelj a tető anyagára. Ezután óvatosan dörzsöld át a szivaccsal, eltávolítva a szennyeződéseket és a felesleges nedvességet. Az impregnáló következik, amiből szintén fújj a tető anyagára. Utolsó lépésként hagyd megszáradni az anyagot.

A lenyitható tetejű sportautók hangsúlyos része a tető, aminek az ápolására fokozottan oda kell figyelni. Rendelj díjnyertes kabrió tetőápoló szereket erre a célra!