Felnivédelem, autógumi ápolás: a téli gumik megfelelő tárolásáról

Felnivédelem, autógumi ápolás

felnivédelemről, gumiabroncs ápolásról nem érdemes megfeledkezni a téli gumik tárolása előtt. Használd az Autoglym termékeit a tisztításhoz!

Itt a tavasz, napról napra melegszik az idő, így lassan már le lehet váltani a téli gumikat a nyári abroncsokra. A csere után a nem használt gumik tárolásáról gondoskodniuk kell a járműtulajdonosoknak. Sokan egyszerűen csak elrakják az abroncsokat, majd a következő szezonban újból előveszik. Ez nem túl ideális, ugyanis mielőtt az ember eltenné a téli gumikat, célszerű foglalkozni a tisztításukkal, ápolásukkal. Az abroncsok óriási terhelésnek vannak kitéve, elég csak a hőmérsékletre, útviszonyokra vagy a szennyeződésekre gondolni. Gondos ápolás, tisztítás nélkül elég hamar elindulhat az öregedési folyamat, ami miatt a gépjármű tulajdonosok kénytelenek lesznek idő előtt megválni a gumiktól. Ez plusz kiadást eredményezhet! Amennyiben szeretnéd sokáig használni a téli gumikat, ne feledkezz meg a rendbetételükről az elrakás előtt, a munkához pedig válaszd az Autoglym termékeinket!

Az Autoglym termékekkel gyerekjáték lesz elvégezni a feladatokat. A kínálatban megtalálhatod a gumiabroncs ápolótfelnitisztítót, amikkel kiváló végeredményt tudsz biztosítani. A termékek hatékony alternatívát kínálnak a tisztításhoz, ápoláshoz, garantáljuk, hogy elégedett leszel az Autoglym márka nyújtotta minőséggel! A felnitisztító mellett ne feledkezz meg a felnivédelemről sem, ehhez a Wheel Protector, felnivédő bevonatot ajánljuk, ami képes minimalizálni a kerekeken a fékpor lerakódást, így azok sokkal hosszabb ideig maradhatnak tiszták. A szennyeződések eltávolításához érdemes még felnitisztító kefét használni, amivel jelentős időt, energiát megtakaríthatsz. A színvonalas termékek használatával a gumiabroncsoknak megfelelő körülményeket biztosíthatsz a tárolás során, amelyek így sokáig ki fognak tudni szolgálni az utakon.

Az Autoglym ápolókkal, tisztítószerekkel csak előnyökre tehetsz szert, szerezd be a termékeket, és legyél körültekintő a tárolással kapcsolatban! Ha kérdéseid lennének, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!