Cabriolet Fabric Hood Cleaning Kit – Vászontetőápoló

16 900 Ft

Vászontető Karbantartó Készlet

Leírás

Egy nyitott sportkocsi megjelenését és élvezetét könnyen tönkretehetjük, ha nem ápoljuk megfelelően a vászontetőt, ami így vízátersztővé és koszossá válik. Az Autoglym kifejleszett egy könnyen használható két részes karbantartó készletet, a vászontetók tisztítására és ápolására.

  • A Fabric Hood Cleaner (Szövettisztító) tisztítja, felfrissíti a vászon megjelenését azáltal, hogy eltávolítja a koszt, foltokat és a légköri szennyeződéseket a természetes és műszálas szövetekből.
  • A Fabric Hodd Protector (Szövetimpregnáló) Vízhatlanná teszi a felületet, megelőzve a víz felszívódását és a szennyeződések lerakódását.
  • A készlet alkalmas hajótetők, sátrak stb kezelésére, karbantartására is.

Jó tudni

Vinyl vagy műanyag tetők tisztítására használjon Autoglym Interior Shampoo-t, a megfelelő védelem eléréséhez Autoglym Bumper Care-t.

Termékbemutató

Értékelések

  1. Bugár Péter (megerősített tulajdonos)

    Mazda Mx5 vászontetőre alkalmazom, tökéletes! Csak ajánlani tudom!

  2. Kővári (megerősített tulajdonos)

    BMW 320 Ci vászontetőre használom rendszeresen. Hibátlan. Aki szeretné megóvni a vászontetőt, használja rendszeresen. Megéri, a tető meghálálja.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .