QuikRefresh – Gyorsmosó

9 400 Ft

Ha téged is felbosszant a frissen mosott autóra telepedett por és ujjlenyomatok látványa, vagy az autómosás után eleredt eső nyoma, a Quik Refresh-t neked találták ki. Az általános karbantartó autómosások között kialakult szennyeződések  gyors és egyszerű eltávolítására csak egy vödör vízre,  Quik Refresh-re, egy InstaDry  törlőkendőre és 15 percre lesz szükség. A mikroemulziós technológiának köszönhetően minimálisra csökken a szennyeződés eltávolítása közben a fényezés sérülése.

Megjegyzés: A QuikRefresh-t az Autoglym Instadry használatára terveztük, a legjobb eredmény elérése érdekében használjon Autoglym Instadry-t.

Termékbemutató

 

 

Leírás

Használati útmutató:

  1. Rázza fel alaposan. Öntsön 5 kupak Quik Refresh-t  egy grit guard-al ellátott vödörbe és higítsa fel 10 liter hideg, vagy meleg vízzel.
  2. Minél több terméket vigyen a tisztítandó felöletre Instadry mikroszálas kendő használatával. Az autó tetejétől haladva lefelé.
  3. Rendszeresen öblítse ki az InstaDry kendőt a vödörben a lehető legtöbb szennyeződés eltávolítása érdekében. Ha az autó mosásával végzett, csavarja ki alaposan a kendőt.
  4. Ugyanazzal az InstaDry kendővel törölje szárazra az autót.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„QuikRefresh – Gyorsmosó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .