Bőrtisztító és bőrápoló szerek autódnak

Autó bőrtisztító szer

Autoglym Leather Cleaner – bőrtisztító szer

Autó bőrtisztító szer, amely a legjobbat nyújtja a bőrkárpit számára. Az igényes, rendezett utastér nem álom többé, próbáld ki a terméket!

Egyeseknek komoly kihívást jelenthet megtalálni a tökéletes autó bőrtisztító szert a boltok kínálatában. Bizonyos termékek használat közben eltávolítják a bőr illóolaj tartalmát, így az nem képes megőrizni rugalmasságát, emiatt elég hamar tönkremehet az anyag. Amennyiben az Autoglym Leather Cleaner-t választod a bőrtisztításhoz, nem érhetnek kellemetlen meglepetések!

Az Autoglym Leather Cleaner tökéletes megoldás a tiszításhoz, anyag felfrissítéshez. Végre egy olyan termék, ami segít a bőrnek megőrizni az illóolaj tartalmát, így az anyag hosszú távon megőrzi hibátlan kinézetét, állapotát. A bőr kárpit rendkívül érzékeny, ez esetben kerülni kell a durva tisztítószereket, mert hatalmas károkat okozhatnak az anyagban. A helyreállítás jelentős összegeket felemészthet, nem érdemes kockáztatni. A termék megbízható, hatékony, egyszerűen alkalmazható, garantáljuk, hogy elégedett leszel vele.

Autoglym Leather Care Balm – autó bőrápoló szer

A tisztítás után ajánljuk figyelmedbe a Autoglym Leather Care Balm-ot. Az
autó bőrápoló balzsam hidratálja, táplálja az anyag felületét. A termék rendszeres használata mellett a szennyeződésektől sem kell tartanod, mert az autó bőrápoló szer megvédi a káros tényezőktől az anyagot. A termékkel könnyedén vigyázhatsz a bőr anyagra.

A többi autó bőrápolóval szemben az Autoglym Leather Care Balm táplálja a bőrt, sokkal ellenállóbbá teszi az anyagot, ez pedig anyagi szempontból óriási előny, hiszen nem kell az apróbb karcok miatt sem javíttatnod a felületet. Bátran használhatod motoros ruhák ápolásához is a terméket. A bőrápoló kiváló minőséget képvisel, a legjobbat hozza ki a bőr felületből, érdemes kipróbálni. Rendszeres használatával számos kellemetlen balesetet megelőzhetsz, az utastér rendezett, szép maradhat. Régi kárpitokhoz is bátran alkalmazhatod a balzsamot. A kínálatunkban mindig kényelmesen hozzájuthatsz a minőségi ápolószerhez. Ha a leghatékonyabb terméket keresed a bőrápoláshoz, ne kutass tovább, mert végre megtaláltad!

Leather Clean & Protect Kit

Ha teljeskörű munkát végeznél, érdemes az Autoglym Leather Clean & Protect Kit termékünket választanod. Az autó bőrápoló szettben minden megtalálható, amikre szükséged lesz a körültekintő munkához. Azért érdemes az Autoglym Leather Clean & Protect Kit-et választanod, mert nem kell külön megvásárolnod a tisztítót és ápoló balzsamot. 

Ismerkedjen meg a választékunkkal, és szerezd be tőlünk a valóban minőségi, hatékony bőrtisztítót, ápolót, és végezz szakszerű munkát az igényes végeredmény érdekében! Weboldalunkon bővebb információkat is olvashatsz a szerekről, rajtuk kívül pedig még sok más ápoló és tisztító termékkel is találkozhatsz, amelyekkel a kocsi többi részét tudod rendbe tenni. Garantáljuk, hogy elégedett leszel a megrendelt árucikkekkel. Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a minőségért. Ha kérdezni szeretnél a tisztítókról, ápolószerekről, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.