Karosszéria- és fényezésvédelem wax-szal

Karosszéria- és fényezésvédelem wax-szal

Extra Gloss Protection – Fényezésvédő

Az Autoglym Extra Gloss Protection fényezésvédő használatának köszönhetően autód szebben ragyoghat, mint újkorában!

Az autótulajdonosok többsége igyekszik vigyázni a járművére, hiszen a hibák kijavítása mindig sokkal többe kerül, mint az odafigyelés és a megelőzés. Sajnos minden meghibásodást, sérülést nem lehet elkerülni, de bizonyos termékek használatával sokat tehetünk az ügy érdekében. Mindenképp érdemes például fényezésvédőt használni, ami ellenállóvá és ragyogóvá teszi a fényezést.

A cégünk által kínált Autoglym Extra Gloss Protection fényezésvédő használata rendkívül egyszerű: csak vékony rétegben, egyenletesen fel kell vinni az autó felületére, majd hagyni, hogy megszáradjon. Az Autoglym Polar Seal szintén egy, a fényezés védelmét ellátni hivatott védőbevonat magasnyomású mosóhoz. Ennek felvitele a magasnyomású mosóval néhány perc alatt megoldható, a használatának előnye nem csak a hosszan tartó csillogó felület, hanem, hogy egy vízlepergető réteg jön létre a járművön.

karosszeria-es-fenyezesvedelem-wax-szal-2

Rapid Aqua Wax – Vizes Wax

Annak, aki a fényezésvédelem mellett egyúttal a waxolást is szeretné elintézni, az Autoglym Rapid Aqua Wax-ot ajánljuk. A vizes wax az autó teljes felületén használható, nem kell megvárni azt sem, hogy a jármű megszáradjon a mosás után. Előnye, hogy nem csak magán a fényezésen használható, hanem az üveg, a gumi, sőt, akár a műanyag felületeken is. A termék hosszú távú védelmet biztosít a felületeknek, ugyanakkor az ára is megfizethető. Szintén tartós védelemben részesíti járművedet az Autoglym Rapid Ceramic Spray. Ez egy gyors kerámia spray, aminek köszönhetően szuper hidrofób és extra fényes bevonattal láthatod el autód fényezését, mindezt rendkívül egyszerűen és gyorsan. A termék hatása akár 3 hónapig is kitarthat, így negyedévente elég beiktatnod a használatát. Webshopunkban kedvező áron megvásárolhatod, rövid szállítási határidővel, így pár nap múlva már a gyönyörűen ragyogó autóddal utazhatsz, melyet messziről megismerhetsz majd a kivételes fényességéről. 

Ultra High Definition Wax és Ceramic Coating

Az Autoglym Ultra High Definition Wax a legjobb termékeink közé tartozik. Az autódnak szinte tükörszerű csillogást kölcsönöz, ami így nem csak gyönyörűen fénylő lesz, hanem selymes tapintású és illatos is. Ez a wax egyike a leghatékonyabb, legkedveltebb waxoknak. A rendkívül magas minőség ellenére az ára megfizethető, és a hosszan tartó hatásnak köszönhetően kiváló az ár-érték aránya.  Az Autoglym Ultra High Definition Ceramic Coating fényezésvédő bevonat mellett sem szabad elmenni szó nélkül: a termék az egyik legtartósabb fényezésvédő, ami létezik, ezért minden autótulajdonosnak érdemes kipróbálnia. 

Amennyiben termékeink felkeltették az érdeklődésedet, ne menj tovább, vásárolj belőlük kedvedre a webshopunkban! Ha további kérdésed merült fel róluk vagy segítségre van szükséged a rendelés lebonyolításához, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén akár még ma, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre mindenben!