Készítsd fel autódat már most a hideg évszakra!

A szennyeződések eltávolítása: a karosszéria előmosása és mosása

Az UHD autósampon használatával az autó téli felkészítése is sokkal egyszerűbb! Még mielőtt megjelennek a mínuszok, már érdemes felkészülten várni a telet és az autót letakarítani, átvizsgálni, a szükséges módosításokat elvégezni. Az autómosás nem a legkedveltebb dolgok egyike, főleg nem télen. Érdemes még tél előtt nagytakarítást beiktatni és lemosni, ápolni az autót.

Az  UHD autósampon olyan termék, amivel luxus színvonalú autómosást tudsz végezni, hiszen a legjobbat érdemli az autód! Az  UHD autósampon használata előtt ne felejtsd el a habos előmosó alkalmazását se! A Polar Blast habos előmosó gondoskodik arról, hogy a karosszériát elcsúfító szennyeződéseket könnyebben tudd lemosni. Akár a sampont is kiválthatod vele, attól függően, hogy mennyire koszos az autód.

Az alapos és átfogó téli felkészítés első lépését, az autó mosást végezd el csúcsminőségű autómosó termékek használatával, az  UHD autósamponnal és a Polar Blast habos előmosóval! Ha ez megvan, jöhet a többi feladat a felkészítésben!

Szabadulj meg a kicsi, apró szennyeződésektől a festéken és kerekeken!

A felnitisztító sem hiányozhat a minőségi autómosó felszerelésből. A karosszérián kívül a felniket is tisztítani és ápolni kell, hogy hosszú ideig meg tudják őrizni az újszerű külsejüket.

Természetesen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen terméket választasz, különösen nem a téli felkészítéshez. Tiszteld meg az autódat azzal, hogy a legjobb felnitisztítóval ápolod!

felnitisztító a nehezen elérhető helyekről is eltávolítja az utazás során ott maradt szennyeződéseket és makulátlanul tiszta, ragyogó és nem utolsó sorban sértetlen felniket eredményez. A termék különleges összetétele dörzsölés nélkül képes feloldani a koszt, erről a felületaktív anyagok, oldószerek és lúgok gondoskodnak.

A felnitisztító önmagában még nem végez teljes munkát, a szállórozsda eltávolító is a téli felkészítő autómosás kelléke. Ez a tisztítószer kíméletesen oldja le a levegőből a karosszérián megtapadt vas részecskéket, amiket ezután vízzel könnyen le tudsz öblíteni. A végeredmény ragyogó, foltmentes karosszéria és felnik!

Polírozásás és waxolás a fényezés védelme érdekében!

Az autópolír és az autó wax használata az utolsó lépések közé tartoznak. Az alapos autómosás és ápolás a fényezés védelmével ér véget.

autópolír és vaxolás az autód tisztításának utolsó mozzanata. A ragyogóan tiszta, szennyeződésektől mentes autó karosszéria ne csak tiszta legyen, hanem olyan fényes is, mint újkorában! A fényezés megóvása kihívást jelenthet egyeseknek, de nem Neked, aki a Super Resin Polish terméket használod erre a célra! A fényezés polírozása és a vaxolása olyan speciális terméket igényel, ami az adott autóhoz illik, különben gyorsan tönkreteszi a drága és eredeti autófényt.

A Super Resin Polish és az Ultra High Definition Wax szinte csodákat képes művelni az autóddal, erről első kézből is meggyőződhetsz a téli felkészítés során elvégzett mosással és autópolírral. A karosszéria tisztább, ragyogóbb lesz, mint előtte bármikor és még a továbbiakban is hosszan tartó védelmet nyújt a fényezésnek.

A prémium termékeinket használd rendszeresen az autód ápolásához, ha azt szeretnéd, hogy télen és minden évszakban a legjobb formáját hozza az autód!