Engine & Machine Cleaner – Motormosó

6 800 Ft

Leírás

Motortisztító

Az Autoglym Engine & Machine Cleaner egy rendkívül hatékony vízbázisú készítmény, motorok, alkatrészek, kerekek és egyéb felületek tisztítására.
Egyszerűen fujja a felületre, kefélje át és öblitse le. Gyorsan feloldja az olajat, zsírt, piszkot és közlekedési szennyeződést minden felületről.
Úgy működik, mint egy mosó és tisztítószer, zsírtalanítóval kombinálva. Ártalmatlan fényezéssel, gumi, műanyag, és fém alkatrészekkel érintkezve. Gyorsan és biztonságosan tisztítja a teljes motorteret és az ajtóréseket (falcokat).
Az Autoglym Engine & Machine Cleaner egy oldószermentes, vízbázisú és biológiailag lebomló készítmény.
Használható galvanizált, egyedi vagy speciális bevonattal ellátott kerekek tisztítására.
Jó tudni
Kikapcsolt, kihűlt motoron szabad használni. A vízre érzékeny elektromos berendezéseket takarja le zacskóval, vagy fóliával.
Tökéletes kerti szerszámok, fűnyírók, kerékpárok általános tisztítására. Használat után öblítse le vagy törölje szárazra.

Termék bemutató:

Értékelések

 1. Balázs

  Más motormosókkal nincs tapasztalatom, de ezek után nem is érdekelnek. Olyan autón próbáltam ki aminek a motorterét min. öt éve nem takarította senki. Erőlködés nélkül (csak egy normál festő ecsetet használtam, a nehezen hozzáférhető részeknél) szedett le mindenféle olajos, zsíros szennyeződést, műanyagról, fémről, gumiról. Nem olcsó, de ez az egy liter viszonylag sokáig elég, ha tényleg csak a motor mosására + esetleg falcokhoz használja az ember.
  Tisztítás után ajánlott befújni a motortérben lévő műanyag/gumi elemeket műanyagápolóval (Vinyl & Rubber Care), mert valóban sokat dob a megjelenésen.

 2. Kozári Zoltán (megerősített tulajdonos)

  Aki egy kicsit is szereti az autóját, messzire kerülje ezt a szart. Egy féltve őrzött hobbiautó enyhén poros motorteréből csinált nekem olyat, mintha felrobbant volna benne egy lisztes zsák. Képtelen vagyok kiöbliteni, kitörölni belőle az egyenletes fehér lerakódást, ami száradás után marad. Ne kérdezd, a video szerint csináltam.

  • Tóth Attila

   Tisztelt Kozári Úr!

   Ön az első akinek panasza van ezzel a termékkel kapcsolatban, úgyhogy kérem írja le pontosan hogy is használta a terméket.
   Ha jól értem akkor befújta vele a motorteret és hagyta rászáradni…

 3. Kozári Zoltán (megerősített tulajdonos)

  Rosszul érti. Befújtam a motorteret, új ecsetekkel minden elérhető részt letisztítottam, közben is fújtam rá, higy végig nedves maradjon. Utána ivóvizes csapra kötött szórt zuhannyal leöblítettem. Új mikroszálas kendőkkel töröltem át. Száradás után fehér volt minden. Még kétszer átöblítettem, az eredmény ugyanaz. Csak a Vinyl and rubber care használata után tűnt el, minden müanyag, fém alkatrész és belső karosszéria elem kezelését követően.

 4. Kozári Zoltán (megerősített tulajdonos)

  Kiegészítésül: Ez az első olyan termékük, amivel panaszom van, rengeteg kitűnő tapasztalat mellett.

  • Tóth Attila

   Ötletem sincs, hogy mi válthatta ki azt a fehér lerakódást… Én is használom a terméket minden autónkon, sőt még a karban kerékpáromat is ezzel mosom át évente vagy 10 alkalommal és még nem tapasztaltam ilyet. Rá fogok kérdezni a gyár vegyészeinél.

 5. kozy1984 (megerősített tulajdonos)

  Sziasztok!
  Azt hiszem megrendelem ezt a terméket is. Kicsit azért megijedtem Zoltán tapasztalatától.
  Hát remélem nem találkozom én ilyennel. Egy magán vélemény Kozári Zoltán-nak. Nem lehet esetleg, hogy
  túl “kemény” volt a csapvíz? És száradás után a vízkő volt kifehéredve?!

  • Tóth Attila

   Nem kell félni :)))

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .