Auto Motor Tuning Show – 2013 március 22-24.

Carstyling.hu Tuning Show

A kezdetek óta töretlenül fejlődő Tuning Show 2006 óta kerül megrendezésre, 2008 óta a BudapestiVásárközpontban. A rendezvény nem csak hazánkban számít az ország legnagyobb autóseseményének, de mára a nemzetközi autós és tuning szféra is az év egyik jelentős szakmai ésszórakoztató kiállításaként tartja számon. Tematikájában, az átépített autók világát, valamint szintea teljes tuning- és háttéripart lefedő kiállítók mellett évről-évre nagyobb hangsúlyt kapnak a szalonok és gyári autóújdonságok is, a show jelleget pedig színvonalas színpadi programok, továbbá autós és motoros bemutatók, versenyek erősítik.

Budapest Motor Fesztivál

Budapest Motor Fesztivál Magyarország egyetlen, átfogó motoros tematikájú rendezvénye. A kiállítás a motorimportőröket és márkákat, a motorozáshoz szükséges felszereléseket és a háttéripart, valamint a sportszövetségeket és egyéb szervezeteket – lényegében a motoros társadalom keresztmetszetét – hozza egy fedél alá. A kiállítás hagyományszerűen a motorozás szezonnyitó eseménye, ahol bemutatásra kerülnek az új modellek, felszerelések is. A rendezvény nem csak a motoros társadalomnak szól. A motorozást új célcsoportoknak is bemutatjuk, mint új közlekedési alternatíva.

Gymkhana Országos Bajnokság

 

A GYM*KHA*NA (DZSIM-KÁ-NA) a világ legújabb autósportja. GYMKHANA egy alaposan átgondolt 40 éves múlttal rendelkező technikai sportág, melynek összetettségét bizonyítja, hogy a pálya memorizálása, illetve a gyakorlatok pontos kivitelezése kulcsfontosságú! 3 alapkövetelménye van: Vezetési tudás, kellő fizikai állóképesség, és a jó memória. Csapatunk gymkhana / drift / drag sportesemények, bemutatók továbbá Gymkhana és Drift iskola üzemeltetéssel foglalkozik az ország számos pontján. Rendezvényeink európai viszonylatban is kiemelt jelentőséggel bírnak az autósport piacon, melyre nincs jobb bizonyíték, mint a látogatók és a résztvevők elégedettsége.

Épített Motorok és Autók Találkozója

17 éves múltra tekint vissza a magyar motorépítés versenye, aminek résztvevői Európa Bajnoki címmel, Világbajnoki dobogós eredményekkel, és számos nemzetközi díjjal büszkélkedhetnek. A nemzetközi versenyen a legjobb épített motorok és döbbenetes hot rod autók versenyeznek. Szakmai zsűri, és közönségdíj dönt, a Wild Magazin segítségével a győztes motor jutalma: a Világbajnokságra kijutás!

Budapest Tattoo Expo 2013

A Magyar Tetoválók Szövetsége az 1999-es megalakulása óta tömörěti egybe a magyar tetováló kultúra legjobb képviselőit. Engedve az idő és a piac kihívásainak, külföldi minta alapján, 2002-ben rendezte meg első nagyszabású rendezvényét, melyre idén immár hatodik alkalommal kerül sor a Hungexpón. A kiállítás a tetoválás életérzés szerelmeseit, és azokat is várja, akik még csak barátkoznak a tetoválás gondolatával, akár mint művészek, akár mint lehetséges alanyok. Azok is nem mindennapi programokat (koncertek, extrém divatbemutató stb.) találnak maguknak ezen a kiállításon, akik csak kíváncsiságból vagy kalandból látogatnak el.

Egésznapos programok

Európában egyedülálló, kifejezetten járművek bemutatására épített beltéri színpadunk folyamatos show-nak, szépségversenynek, koncerteknek és bemutatóknak ad helyet. A kültéren drift és stunt bemutatók, streetfighter show, freestyle motocross szórakoztatja a közönséget. Új tematikaként exkluzív járműtörténeti kiállításra is sor kerül, Magyarok a járműgyártásban néven

1 thought on “Auto Motor Tuning Show – 2013 március 22-24.

  1. már csak egy hét

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .