Fényszóró polírozó készlet: hozd ki a legjobbat az autódból!

Fényszóró polírozó készlet, minőségi, megbízható termék, hatékony segítség, varázsold újjá autódat, próbáld ki az Autoglym termékét!

A manapság legyártott járműveknél komoly gondot okozhat az, hogy a fényszórók nem igazán képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket. A 2000-es évektől kezdve a lágyabb, alakíthatóbb műanyagok használata került előtérbe az autótervezés során. A gyártók egyre nagyobb üvegfelületeket adtak auóikhoz, közben pedig a modern lámpák sokkal hamarabb mennek tönkre, homályosodnak el. Mivel a  fényszóróegységek cseréje óriási összegekbe kerülhet, a járműtulajdonosok szeretnék ezt elkerülni, és ehelyett költséghatékonyabb opcióval orvosolnák a gyenge fényszórók okozta problémákat. Az Autoglym fényszóró polírozó tökéletes választás lesz ez esetben. A többszörösen díjazott fényszóró-helyreállító készlet teljesen megszabadítja a járműveket az úgynevezett autóipari szürke hályogtól, és növeli a fényteljesítményt. A fényszóró polírozó készlettel a legjobbat lehet kihozni a gépjárművekből, és még a kiadások miatt sem kell aggódni.

Az Autoglym fényszóró polírozó használata rendkívül egyszerű, nagyon hamar látványos végeredményt lehet elérni a termékkel. Az alkalmazása előtt tisztítsd meg a fényszórókat, majd győződj meg arról, hogy teljesen szárazak-e, ezután pedig finoman takard le a jármű kényesebb részeit. Használd először a fényszóró polírozó készlet 800-as csiszolólemezét, és precízen polírozd a lámpát! Finom, mérsékelt mozdulatokkal dolgozz, közben ügyelj arra, hogy a jármű festéke ne sérüljön meg.

Kényes területeknél inkább vedd ki a lemezt, és kézzel dörzsöld az éleket! Időnként nem árt enyhe vizes párát szórni a lámpákra, így elkerülhető a műanyag sérülése. Ismételd meg a műveletet az 1500-as jelzésű koronggal! Ha egyenletes felületet értél el, akkor észreveheted, hogy a műanyag kevésbé kezd homályos lenni. Most a 2000 szemcsés csiszolóra lesz szükség. A finom munka érdekében tegyél még vizet a felületre!

A 3000 szemcsés csiszolóval és egy palack vízzel haladj végig a teljes fényszórón – ekkor láthatod, hogy a lencse most már teljesen átlátszóvá válik, így a munka sikeres volt. Helyezd a polírozót a fúrófejre, és vigyél fel kis mennyiségű Autoglym fényszóró helyreállítót a szivacsra. Mielőtt bekapcsolnád a fúrót, dörzsöld át a fényszórót, ezután kend át a lámpát, majd töröld le az Autoglym Perfect polírozó kendővel!

Távolítsd el a maszkolószalagokat, és gyönyörködj a végeredményben! Ha kérdéseid lennének a fényszóró polírozó készlettel kapcsolatban, keress bennünket a megadott elérhetőségeinken!