Autoglym termékek sikere az Auto Express Awards-on!

Autoglym autóápoló termékek, magas színvonal, megbízhatóság, egyszerű használat, hozd ki a maximumot autódból díjnyertes termékekkel!

Az Autoglym termékek nagyon sok szakmai elismerést tudhatnak magukénak. Ezek közül a 2020-as Auto Express Awards-on elért eredmények igazi büszkeségre adhatnak okot, ugyanis itt a márkának több termékét is díjazták. Erről mindenképp szeretnénk beszámolni, hiszen ez is csak azt bizonyítja, hogy érdemes az Autoglym kínálatából vásárolni.

Az Autoglym autóápolók közül elismerésben részesült a Polar Blast habos előmosó, az Extra Gloss Protection, az Active Insect Remover, a Fast Glass, a Rapid Aqua Wax és a Scratch Removal Kit termék. Forradalmi megoldást kínálnak a járművek rendbetételéhez, eredményes munkát lehet általuk végezni, célszerű kipróbálnod a díjazott Autoglym autóápoló termékeket.

Ismerkedj meg a kínálattal, és rendeld meg könnyedén a díjnyertes tisztítókat, ápolókat! Ha bővebb információkra lenne szükséged, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.