Leather Care Balm

Leather Care Balm – Bőrápoló

5.500Ft

Termékleírás

Bőrápoló Balzsam

Az Autoglym Leather Care Balm, szappanok, természetes olajok, polimer felületvédő anyagok gondosan válogatott keveréke, amelyek táplálják, hidratálják és védik a felületet a szennyeződésektől. Rendszeres kezeléssel megőrizhetők a bőr természetes tulajdonságai és megjelenése. További előny a könnyeb tisztíthatóság és a motoros ruhák nagyobb ellenállósága egy bukás esetén. Az Autoglym Leather Care Balm elsősorban a bőr táplálását és védelmét szolgálja amit tiszta bőr felületen kell alkalmazni. A szennyezett bőrt először tisztítsa meg Autoglym Leather Cleaner-el (Bőrtisztító). Az Autoglym Leather Care Balm mototkerékpárok bőr felületeinek ápolására is alkalmas.

Termék bemutató:

Vélemények

 1. :

  Kedves Attila!

  Érdeklődnék, hogy a leather care balm bőrápoló használható-e alcantara anyagra.Esetleg ha ez nem volna használható, akkor mit ajánlana az ápolásra?

 2. :

  T. Attila!
  Ez a termek UV vedelmet nyujt-e? (Kabriohoz)

  • :

   Igen, de nyitott autóknál, főleg a nyári időszakban sűrűbben kell ápolni a bőrt, hogy megelőzzük a bőr kiszáradását és berepedezését!

 3. :

  T. Attila!
  A bőrápoló alkalmas bőr kormánykerék ápolására vagy van ennél alkalmasabb?
  Műbőr felületre is alkalmazható?

  • :

   Kedves Majek!

   Természetesen használható a kormány bőrök ápolására, csak arra kell figyelni, hogy vezetés előtt legyen elegendő ideje beszívódni. Illetve célszerű a felesleget letörölni róla, hogy ne legyen ápolós vezetés közben.
   Műbőrre is használható, de azt nem tudja kondícionálni / puhítani…

Mondd el a véleményed