Leather Care Balm

Leather Care Balm – Bőrápoló

5.600Ft

Termékleírás

Bőrápoló Balzsam

Az Autoglym Leather Care Balm, szappanok, természetes olajok, polimer felületvédő anyagok gondosan válogatott keveréke, amelyek táplálják, hidratálják és védik a felületet a szennyeződésektől. Rendszeres kezeléssel megőrizhetők a bőr természetes tulajdonságai és megjelenése. További előny a könnyeb tisztíthatóság és a motoros ruhák nagyobb ellenállósága egy bukás esetén. Az Autoglym Leather Care Balm elsősorban a bőr táplálását és védelmét szolgálja amit tiszta bőr felületen kell alkalmazni. A szennyezett bőrt először tisztítsa meg Autoglym Leather Cleaner-el (Bőrtisztító). Az Autoglym Leather Care Balm mototkerékpárok bőr felületeinek ápolására is alkalmas.

Termék bemutató:

Vélemények

 1. :

  Kedves Attila!

  Érdeklődnék, hogy a leather care balm bőrápoló használható-e alcantara anyagra.Esetleg ha ez nem volna használható, akkor mit ajánlana az ápolásra?

 2. :

  T. Attila!
  Ez a termek UV vedelmet nyujt-e? (Kabriohoz)

  • :

   Igen, de nyitott autóknál, főleg a nyári időszakban sűrűbben kell ápolni a bőrt, hogy megelőzzük a bőr kiszáradását és berepedezését!

 3. :

  T. Attila!
  A bőrápoló alkalmas bőr kormánykerék ápolására vagy van ennél alkalmasabb?
  Műbőr felületre is alkalmazható?

  • :

   Kedves Majek!

   Természetesen használható a kormány bőrök ápolására, csak arra kell figyelni, hogy vezetés előtt legyen elegendő ideje beszívódni. Illetve célszerű a felesleget letörölni róla, hogy ne legyen ápolós vezetés közben.
   Műbőrre is használható, de azt nem tudja kondícionálni / puhítani…

 4. (megerősített tulajdonos):

  Tisztelt Attila,

  Hasított bőrre is használható ez az ápoló ?
  2001-es Passat, bézs bőrülések és ha jól ismertem fel az ülőlap és a hátlap hasított bőr (fűtés miatt gondolom), az oldalak pedig a hagyományos bőr borításúak. Ezeket az üléseket szeretném ápolni.
  Köszönöm!

  • :

   Kedves Gábor!

   Hasított bőrön nem használható!

 5. :

  Kedves Attila

  Szeretnék érdeklődni, hogy ez a Leather Care Balm tartalmaz-e méhviaszt, avagy sem, ugyanis ezt nem tudta megmondani eddig senki, viszont egy bőr számára igen fontos tudni.

  Előre is köszönöm!

  • :

   Kedves Gergely!

   Minden terméknek az összetevőit és azok százalékos arányát titkolja a gyár mintha a coca cola receptje lenne. Csak annyit tudunk róluk, ami a biztonsági adatlapjukból kiderül, de azokon csak a veszélyes összetevőket kötelező feltüntetni. Mivel a bőrápoló nem tartalmaz ilyeneket, csak annyit tudunk amit rá is írnak a csomagolásra: “Az Autoglym Leather Care Balm, szappanok, természetes olajok, polimer felületvédő anyagok gondosan válogatott keveréke, amelyek táplálják, hidratálják és védik a felületet a szennyeződésektől.”
   Sajnos ennél többet nem fogunk megtudni róla, csak azt, hogy annak idején a Jaguar gyárral együttműködve fejlesztették ezt a terméket.

 6. :

  Üdvözlöm, Műbőr autóülésen is használható? Jelenleg sok autóban van bőr hatású műbőr ülés, PL a BMW-ben sensatec bőrhatású ülés. Erre használható a leather balzsam? Köszönettel, Csaba

  • :

   Kedves Csaba!

   Ha tényleg műbőr, azaz műanyag, akkor nincs sok értelme, de ettől még használható, de ha bőrdarálékból, vagy B-C-ZS-stb. kategóriájú bőrből készült az ülés, akkor nagyon is van értelme használni az ápolót. Egy ideje az a jellemző, hogy vastagságában 2-3-4 szeletre szelik a bőrt ami értelemszerűen nem olyan minőség mint a teljes vastag bőr, de ettől még bőr. Ilyenek vannak az autókban többnyire, nem PVC… A BMW és egyéb leatherette anyagokat, vagy pl. az alcantarát ami szintén műszálas anyag, úgy kell tisztítani mint a szövetet. Interior Shampoo beltér tisztítóval: http://autoglym.hu/termek/interior-shampoo/

Mondd el a véleményed