Autókerék ápolás és tisztítás

Autókerék és felni tisztítás lakkozott ötvözeteken, festett és műanyag keréktárcsákon egyaránt

Felnitisztító termékek minden keréktárcsa típushoz

felnitisztító készítmények professzionális megoldást nyújtanak bármilyen típusú keréktárcsa esetén, fedezd fel az Autoglym termékek sokszínű kínálatát!

A kerekek nem csupán funkciójuk miatt jelentősek, hanem az autó általános megjelenését tekintve is meghatározóak. Ha szeretnéd, hogy autód mindig olyan hatást keltsen, mintha most gördült volna ki a szalonból, különféle keréktisztító termékek közül válogathatsz.

A kerekeknek számtalan, olykor igencsak makacs szennyeződéssel kell megküzdeniük, az egyszerű szerves vegyületektől az olyan káros anyagokig, mint a kátrány, vas és fékpor lerakódások. A szennyeződések eltávolítására szolgál a professzionális felnitisztító hab, ami hatékonyan tisztít, ugyanakkor óvja a különféle felületeket.

Az Autoglym termékek között minden keréktárcsa típushoz megtalálhatod a megfelelő felnitisztító készítményt. Míg a Clean Wheels könnyűfém keréktárcsa tisztításához lett kifejlesztve, addig a Custom Wheel Cleaner biztonságosan használható lakkozott ötvözeteken, acél, festett vagy műanyag felületeken is.

Felnitisztító kefe a kíméletes, de alapos tisztításához

felnitisztito-kefe

A felnitisztító kefe nélkülözhetetlen eszköze az alapos tisztításnak, így ez sem hiányozhat a kelléktáradból!

Akár a Clean Wheels, akár a Custom Wheel Cleaner az autódhoz való típus, a tisztítás menete ugyanaz. Nem kell hozzá más, mint maga a készítmény és egy felnikefe, melynek segítségével hatékonyan, mégis kíméletesen tudod megtisztítani a kerekeket.

A felnitisztítóval egyenletesen fújd be a kereket alulról felfelé haladva, ügyelj arra, hogy mindenhova bőségesen jusson. Várj néhány pillanatot, míg a készítmény kifejti hatását, majd felnitisztító kefe segítségével alaposan dörzsöld át a teljes felületet. Különösen makacs szennyeződések esetén szánj hosszabb időt a tisztításra, hogy teljesen meg tudd szabadítani a kereket a lerakódásoktól. Ha végeztél, öblítsd le a maradék habot, majd térj át a következő kerékre.

Ha rendszeresen megismétled a tisztítást, biztos lehetsz benne, hogy a kerekek úgy fognak ragyogni, mint újkorukban, de azért is tehetsz, hogy sokáig megőrizzék tökéletes állapotukat.

Felnivédő bevonat fékpor lerakódások ellen

felnivédő bevonat

A felnivédő bevonat segítségével sokáig élvezheted munkád gyümölcsét, hiszen a készítmény használatával a kerekek megőrzik tisztaságukat!

Bosszantó belegondolni, hogy a frissen megtisztított kerekeket rövid időn belül ismét ellepik a különféle szennyeződések, de az Autoglym termékek kínálatában erre is van hatékony megoldás. A Wheel Protector kiválóan alkalmazható fékpor lerakódás ellen, ezáltal segít tartósan megőrizni a kerekek tisztaságát. A készítmény egy speciális bevonatot képez a felületen, melynek köszönhetően a fékpor és egyéb makacs szennyeződések sokkal nehezebben tapadnak meg azon.

felnivédő bevonat segítségével hosszú időre gondoskodni lehet a kerekek kiváló állapotáról, így mindenképpen ajánlott a Wheel Protector használatával zárni az ápolást.

Webáruházunkból egyszerűen beszerezheted az autókerék ápolás és tisztítás valamennyi kellékét. Fedezd fel termékkínálatunkat, és használj Te is professzionális készítményeket! Amennyiben kérdésed lenne a témában, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen segítünk megtalálni a számodra megfelelő termékeket!