Autoglym Rapid Aqua Wax, az autóápolás favoritja!

Autoglym Rapid Aqua Wax

Az Autoglym Rapid Aqua Wax termékkel olyan elégedett leszel, hogy  nem fogod érteni, eddig miért nem ezt használtad! Az autóápolás lényeges eleme a jármű mosása és a karosszéria védelme. Az autómosás azok közé a dolgok közé tartozik, amit autómosóban is elvégeztethetsz, de ilyenkor nagy a kockázata annak, hogy megkarcolódik a fényezés. Ha a saját kezedben bízol a legjobban és nem vagy rest slagot és szivacsot ragadni, akkor imádni fogod az Autoglym Rapid Aqua Wax-ot!

Az igazán alapos és gondos autómosás egy több lépcsőből álló művelet, aminek a legvégén kap helyet a waxolás. A waxolás vagy más néven viaszolás a kész munkára teszi fel a pontot és óvja a fényezést is. Az Autoglym Rapid Aqua Wax azért olyan fantasztikus, mert azonnal használhatod, meg sem kell várnod, hogy megszáradjon a frissen mosott jármű. Az eredmény magáért beszél, tiszta, ragyogó és hosszú távon ápolt külsejű autó.

Az Autoglym Rapid Aqua Wax nyomában kristálytisztaság, védett fényezés, jó illat és könnyen tisztítható karosszéria marad. Mi a Autoglym Rapid Aqua Wax titka? A termék folyékony carnauba waxot tartalmaz, amit könnyű használni és kiegészítésnek már csak egy mikroszálas, puha törlőkendő kell hozzá, de ezt már eleve megtalálod a csomagban! Felráz, fúj, töröl, fúj, töröl, ilyen egyszerű! A jó hír, hogy egyetlen autómosáshoz nem kell több néhány fújásnál a termékből és gyorsan lehet vele dolgozni, szinte lehetetlen elrontani a műveletet. Hosszú ideig kitart és több hónapon keresztül tapasztalható a hatása, ami vízlepergető és védő hatásban nyilvánul meg. 

A Rapid Aqua Wax minden fényezésen tökéletesen tartós és szép, maradéktalanul foltmentes eredményt hoz, köszönhetően a carnauba tartalomnak, bátran használhatod rendszeresen, nem fogsz csalódni benne! Nem csak a karosszériát, műanyagot és gumit is tisztíthatsz vele.

Az Autoglym Rapid Aqua Wax-ot rendeld meg online kedvező áron és ápold vele rendszeresen az autódat! A honlapunkon megtalálod az elérhetőségeinket is arra az esetre, ha valamilyen kérdésed merülne fel az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban!