Műszerfal és műanyagápoló, a tartós megoldás!

Műanyag és gumiápoló

Műanyag és gumiápoló, amivel az autó belső tere megőrizheti tiszta állapotát. Próbáld ki a terméket, tapasztald meg az autóápolás könnyebb formáját!

Sokak számára az autóápolás egyik legnehezebb része az utastér rendbetétele. A járművek üzemeltetői hiába tisztítják meg a gumi és műanyag felületeket, a por és a különböző szennyeződések nagyon hamar ismét megjelennek rajtuk. Ebben a formában komoly kihívást jelenthet megőrizni hosszú távon a belső tér rendezett és ép állapotát. Amennyiben Neked is nehéz megbirkózni a porral, szennyeződésekkel, ajánljuk figyelmedbe az Autoglym műszerfal és műanyagápolót!

Az Autoglym műanyag és gumiápoló termékünk igazán sokoldalú, használatával az autóban többféle felületet is hatékonyan meg lehet szabadítani a portól. A készítmény legnagyobb előnye, hogy olyan antisztatikus réteget lehet vele létrehozni, ami hosszú távon képes a porosodást, koszolódást megakadályozni. Még a fakulástól sem kell tartani, így a gépjárművek belső terei sokáig szépek, tiszták és igényesek maradhatnak, ezáltal az autók is megőrizhetik értéküket.

Lökhárítók és díszlécek ápolása

A lökhárítók és díszlécek rengeteg környezeti hatásnak vannak kitéve, ez pedig megfelelő ápolás nélkül igencsak hamar meglátszódhat rajtuk. Szerencsére ezzel kapcsolatban is tudjuk a hatékony megoldást! A választékunkban elérhető Autoglym lökhárító ápolóval még a díszlécek felületét is könnyedén rendbe lehet tenni. A készítmény nem csupán ápolja, hanem védőréteget is biztosít a szélsőségeknek kitett alkatrészek számára, így azokban a külső környezeti hatások nem tehetnek kárt.

A lökhárító ápolóval számos kellemetlenséget meg lehet előzni, például nem kell idő előtt megválni az alkatrésztől a külső hatások miatt. Az autósok jelentős összegeket megspórolhatnak. A lökhárító ápolóval csak előnyökre lehet szert tenni, amit szintén sokoldalúan lehet használni. A lökhárítók és díszlécek mellett még tükör burkolatok, sárvédők, rácsok ápolásához is bátran alkalmazható. A készítmény képes helyreállítani a megfakult műanyag alkatrészek színét, így az autó ismét olyan lehet, mint újkorában. Mindenképp megéri beruházni a termékre, garantáljuk, hogy Te is elégedett leszel vele!

Üveg és tükörápoló

üveg és tükörápoló

Az Autoglym márka természetesen nem feledkezik meg az autóüvegekről sem, így az ezzel kapcsolatos ápoló és tisztító termékek is elérhetők a kínálatban. Az üveg és tükörápolóval az ember a maximumot hozhatja ki a munkájából, a végeredmény tökéletes és lenyűgöző. Az autó üveg tisztítóval olyan hatást érhetsz el, mintha nemrég hoztad volna ki újonnan a szalonból a járművedet. A kristálytiszta, foltmentes üvegfelület az esztétikai tényezők mellett a biztonságot is szolgálja. A tökéletes kilátásnak köszönhetően sokkal kisebb a balesetek kockázata.

A téli időszakra ajánljuk még az autó jégoldót, ami képes az újrafagyást is megakadályozni. Bátran lehet alkalmazni fényszórón, ablakon, tükrön is, így a szélsőséges időszakban sem okozhat kihívást a vezetést.

Szerezd be az autóápoláshoz szükséges minőségi készítményeket, és tedd egyszerűbbé a felületek rendbetételét! Ha bővebb információkat szeretnél megtudni a termékekről, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.