Vásárlási feltételek

Tartalomjegyzék

Üzlet szabályzat

Átalános információ

A hozzánk hétköznapokon 14 óráig eljuttatott rendeléseit a következő munkanapon postára adjuk, mely Magyarország egész területén 1 munkanapon belül célba ér. Tehát a rendelését akár 48 órán belül kézhez kaphatja! (a szállítási költségeket lejjebb találja meg az oldalon feltüntett árak ezt nem tartalmazzák)

A később érkező rendeléseket csak a következő hétköznapra tudjuk vállalni.

Áru kiszállítása és átvétele

Webáruházunk a Magyar Posta Zrt.-vel dolgozik, mely sokkal előnyösebb, mint a futárszolgálat és nem kerül többe.

Személyes átvételre is van lehetőség, cégünk irodájában a 1047 Budapest, Irányi Dániel u. 16. szám alatt, de ez esetben kérjük telefonon egyeztessenek átvételi időpontot!!!

Miért is jobb ez önnek?

 • Ha a csomagot valamilyen oknál fogva nem tudja átvenni, akkor a legközelebbi postára tud érte menni, ahol akár 5 napig is tárolják a csomagot.
 • Megbízható és minőségi szolgáltatás, garanciával
 • Akár a helyi jól ismert Postás is kiviheti Önnek a csomagot
 • Kedvező ár

Minden csomagot utánvétellel adunk postára, ami annyit jelent, hogy az áru ellenértékét a Postásnak kell kifizetni a csomag átvételekor. Amennyiben előre kiegyenlíti a számla összegét, akkor standard postai csomagként adjuk fel a termékeket.

Szállítási költségek

Magyarországi vásárlóinknak bruttó 20.000Ft feletti vásárlásnál a szállítási költség ingyenes!
A megrendelés összegének alsó és felső határa nincsen.

Rendelés értékeSzállítási költségSzállítási zóna
20.000 Ft-ig1.850FtOrszágos
Előreutalás esetén1.200FtOrszágos
20.001 Ft-tólIngyenesOrszágos

A szállítási díjak bruttóban értendőek.

Csomag újrakézbesítése

Ha a Postás nem találja a megadott címen, akkor a értesítést hagy a megrendelő részére, vagy mepróbálja Önt felhívni a megadott telefonszámon (ezt az adatot megkapja a kézbesítő postás). Az értesítő tartalmazza a csomag számát amivel át tudja venni a csomagot a megjelölt postán!

Ha ilyen értesítőt Ön nem kapna és a csomagja 4 munkanapon belül nem érkezne meg, kérem lépjen velünk kapcsolatba egyeztetés véget.
Amennyiben egy címről kettő vagy több alkalommal is visszakapjuk a kiküldött csomagot, áruházunk fenntartja a jogot a további kiszolgálás megtagadására.

Vevőszolgálat, garancia

Reklamáció

Minden feladott küldemény rendelkezik árubiztosítással!

Az esetleges szállításból keletkező károkat, legkésőbb 24-órán belül szíveskedjenek jelezni, ellenkező esetben a Megrendelőt, nem áll módunkban kártalanítani.

Amennyiben az áru átvételekor, már látható sérülés, abban az esetben a postán jegyzőkönyveztetni szíveskedjen. Minden esetben vigye magával a teljes kapott csomagot. Azaz a dobozt és a benne található összes tételt.

Akár minőségi, vagy mennyiségi különbséget állapítanak meg a felek a kiszámlázott tételek, illetve a leszállított áru között, akkor is kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A kárfelvételi jegyzőkönyvnek tartalmaznia kell az átvett és a visszaküldött csomagok részletezett tartalmát, illetve a sérülés mértékét. A jegyzőkönyvet az áruszállítónak és az átvevőnek is alá kell írnia és egy példányát, a sérült csomaggal együtt vissza kell küldeni.

A reklamáció jogossága esetén a kérdéses tételeket jóváírjuk, garanciázzuk, vagy a következő vásárlás összegéből leszámítjuk.

Nem tekintendő reklamációnak a rendelés késői visszamondása, azaz a tárgynapi határidő ( 15 óra) utáni lemondás. A mindenkori tárgynapi határidőt kell az adás-vétel megkötésének, az idejének tekinteni.

Amennyiben utánvéttel fizeti ki a termékek árát, akkor mindenesetben tartsa meg a csomagon talált elismervényt, mert ennek hiányában semminemű utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni a pénzügyi teljesítéssel kapcsolatban.

A cégünk által tévesen kiküldött termékek szállítási költsége a mi azaz az eladó költsége.

A szállítások kapcsán felmerülő egyéb problémák esetén kérem, forduljanak ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal

 • Telefonon: +36/30-201-4191 vagy
 • E-mailen: info(kukac)autoglym.hu címen

Elállási jog

Amennyiben rendelését tévedésből adta le, azt a leadást követően e-mailben a info@autoglym.hu címen vagy a +36/30-201-4191 telefonszámon mondhatja le, a csomag feladása előtt minden következmény nélkül.

Termék visszavásárlási garancia

Webáruházunk szolgáltatásai terén etikusan, törvényesen, a Vásárlók érdekeit szem előtt tartva jár el. A Vásárló a szerződéstől 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Előfordul, hogy az Internetes áruházban kiválasztott termék a valóságban mégsem olyan, mint amilyet Ön szeretett volna.

Az ilyen esetekben természetesen az áru értékére pénz visszafizetési garanciát vállalunk, melynek érvényesítési módja a következő

 • jelzi a termékkel kapcsolatos elégedetlenségét telefonon +36/30-201-4191 vagy e-mailben info@autoglym.hu
 • visszajuttatja a terméket
 • ha ön törzsvásárlónk, arra is van lehetősége, hogy ügyfélszolgálatunkkal előre egyeztetve, a friss rendelésében, megjegyzésként is leírva problémáját és annak orvoslásának módját, a megrendelt termékek átvételekor a futárnak átadja, azon terméket sértetlenül, amit vissza kíván küldeni, a Magyar Postán keresztül visszajuttatja hozzánk. A beérkezést követően munkatársunk ellenőrzi annak sértetlenségét és egyeztet Önnel. Van lehetősége arra, hogy piros postai utalványon visszaküldjük a termék értékét, vagy új rendelésnél írjuk jóvá azt. (Ha rendelkezik bankszámlaszámmal akkor el is tudjuk utalni az összeget)

A terméket az alábbi címre kell visszaküldeni

Autoglym.hu Kft. 1047 Budapest, Irányi D. u. 16.
Kérjük, a csomagot standard postai csomagként adja fel (jelen esetben 1050Ft-ba kerül). A szállítási költség a hatályos jogszabályok alapján a vásárlót terheli.

NE küldje vissza portós vagy utánvéttel terhelt csomagban, mert ezeket NEM áll módunkban átvenni!

A termék megérkezésekor munkatársunk ellenőrzi annak sértetlenségét és piros postai utalványon visszaküldi Önnek a termék értékét, vagy átutatljuk egy megadott számlára. A csomagban mindenképpen szereplenie kell az általunk kiálított számlának vagy nyugtának.

Sajnos a szállítási költséget nem áll módunkban visszafizetni az ellálási jog esetében kizárólag a termék ára kérhető vissza.

Az elállási jog nem érvényesíthető személyes átvétel esetén! Ebben az esetben kizárólag a hatályos jogszabályok szerint járunk el a termék visszavásárlását tekintve. De természetesen a terméket megtekintés után nem kötelező átvenni, minden következmény nélkül visszamondható a rendelés.

Adatvédelmi elvek

A személyes adatok kezelésére vonatkozó adatvédelmi nyilatkozat

Az autofejlesztes.hu webáruházon regisztrálók (vásárlók) adatait kezeli. Az adatok kezelésével összefüggésben ezúton tájékoztatja a honlapon regisztrálni kívánó vagy már regisztrált látogatóit a honlap általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről. Az autofejlesztes.hu-n rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen nyilatkozatnak megfelelően kezeli. Az autofejlesztes.hu a lehető legnagyobb gondossággal vigyáz a személyes adataidra. Azt harmadik személynek az Ön hozzájárulása nélkül nem adja ki.

A honlapon regisztrált felhasználók elfogadhatja és hozzájárulhat, hogy az autofejlesztes.hu oldalról rendszeres körlevelet és hírlevelet kapnak, amely az oldallal kapcsolatos információkat, értesítéseket, egyéb hirdetéseket, és reklámokat is tartalmazhat.

Fogalmak

Az 1992. évi LXIII. törvény (továbbiakban Avtv.) rendelkezik a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról. A törvény értelmében:

Adatkezelés

Az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így például gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása. Adatkezelésnek számít a fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése is.

Személyes adat

Bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható. A személy különösen akkor tekinthető azonosíthatónak, ha őt – közvetlenül vagy közvetve – név, azonosító jel, illetőleg egy vagy több, fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző tényező alapján azonosítani lehet.

Az adatkezelés jogalapja

Az adatkezelésre a autofejlesztes.hu honlapon regisztráló felhasználók önkéntes hozzájárulásával kerül sor. A regisztráció magában foglalja az azonosító adatlap kitöltését és a felhasználási feltételek (ideértve az adatkezelési rendelkezések) elfogadását is. A felhasználó a hozzájárulását a honlap szolgáltatásainak igénybevételével, a portálon való regisztrációval adja meg. A személyes adatok kezelésére így az Avtv. 3. § (1) bekezdés a) pontja alapján, a regisztráló felhasználók önkéntes hozzájárulása alapján kerül sor.

Kezelt adatok

Az adatkezelő a regisztráció és a további felhasználás során rendelkezésre bocsátott alábbi adatokat kezeli.

 1. A regisztráció során a felhasználónak kötelezően meg kell adni a következő személyes adatokat:
  vezetéknév
  keresztnév
  e-mail cím
  telefonszám
  jelszó
  lakhelyA rendszerbe későbbiekben felvehet több címet is. A regisztráció során beírt adatok a felhasználás során korlátlan alkalommal módosítható.
 2. Az autoglym.boltom.hu weboldal használata során az adatkezelő rögzíti a felhasználó IP címét, a honlap meglátogatásának kezdő és befejező időpontját, a böngésző és az operációs rendszer típusát és hogy milyen hirdetésről vagy linkről került a weboldalra. Ezen adatok naplózását a rendszer folyamatosan végzi, de nem kapcsolja össze a regisztráció során vagy a felhasználás során megadott adatokkal. Az így nyert adatokhoz csak az adatkezelő fér hozzá.

Az adatkezelés célja

 1. A regisztráció során kötelezően megadandó személyes adatok kezelése a felhasználók és jogosultságaik (a felhasználók részére nyitva álló szolgáltatások, pl. a termékek jellemzése, véleményezése) azonosításához szükséges.
 2. Az adatkezelő által naplózott adatok kezelése, valamint a cookie (sütik) által gyűjtött felhasználói szokásokról gyűjtött információkból nyert adatok kezelése kizárólag statisztikai célt szolgál.

Az adatkezelés időtartama

 1. A regisztráció során kötelezően megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és az adatok törléséig tart.
 2. A naplózott adatokat a rendszer ? korlátlan ideig tárolja.
 3. Az adatok törlésére a felhasználó kérelmére vagy az adatkezelő által a felhasználási feltételekben rögzített esetben van mód.
 4. A felhasználó hozzáférését vagy működését a szolgáltató a felhasználási feltételekben rögzített feltételek fennállása esetén átmenetileg korlátozhatja. A korlátozás nem jelenti az adatok törlését.

Adatbiztonság

Az adatkezelő minden szükséges lépést megtesz, hogy biztosítsa a felhasználók által megadott személyes adatok biztonságát mind a hálózati kommunikáció során, mind az adatok tárolása, őrzése során. Az adatkezelő a megadott személyes adatokat a Magyar Köztársaság területén, 24 órás őrzéssel védett, szerveren tárolja.

Az adatvédelmi nyilatkozat egyoldalú módosításának lehetősége

Az adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatvédelmi nyilatkozatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a felhasználó ráutaló magatartással elfogadja a hatályos módosított adatvédelmi nyilatkozatot. A módosítás nem érintheti a jogszabályokban előírt adatvédelmi kötelezettségeket.

Üzemeltetői adatok

Üzemeltető:Autoglym.hu Kft.
Cím:1047 Budapest, Irányi Dániel u. 16.
Telefon:+36 30 201 4191
E-mail:info@autoglym.hu
Adószám:23191457-2-41
Közösségi adószám:HU23191457
Cégjegyzékszám:01-09-957136
Cégbejegyzést elrendelő hatóság:Fővárosi Cégbíróság

Köszönjük, hogy megtisztel minket bizalmával!