wp300
wp300_wheel_protector_05-minwp300_wheel_protector_06-minwp300_wheel_protector_07-min

Wheel Protector – Felnivédő bevonat

Alufelni Védőbevonat

6.100Ft

Termékleírás

Alufelni Védőbevonat

Az Autoglym Wheel Protector egy szuper hidrofób, tartós védőbevonat, ami minimalizálja a fékpor lerakódást a kerekeken. Használja a Wheel Protectort-t a csúnya fékpor lerakódások megakadályozására. A Wheel Protectorral kezelt felnik, könnyebben tisztíthatók és hosszabb ideig maradnak tiszták. Ha szükséges, először mossa le a kereket Autoglym Clean Wheels-el és szárítsa meg. Fújja be felnit Wheel Protector-al és hagyja magától megszáradni. Gumiápolót a felnivédő bevonat használata előtt alkalmazza és törölje le a felniről a rákerült gumiápolót.

A Wheel Protector egy egyszerűen használható spray, de ahhoz, hogy megfelelően kifejtse hatását, hagyjon időt a teljes száradásra!!!

Termékbemutató

 

További információk

Súly0.45 kg
Kiszerelés

450ml

Vélemények

 1. :

  Üdvözletem! A kérdésem az lenne,hogy a protektor egy garnitúra felnire hány alkalommal elegendő? Illetve a kabrió tető impregnálóval hány alkalommal tudom kezelni a felületet vagy is hány darab tetőre elegendő nagyjából?
  Válaszukat előre is köszönöm!
  Herceg László.

  • :

   Kedves László,

   Őszintén bevallom, hogy a protectort még csak 2-3 alkalommal használtam (4 felnin), de érzésre még bőven van benne. A kabrió tető készlet két kezelésre elegendő normál kabrió tetőn.

   Üdvözlettel: Tóth Attila

Mondd el a véleményed