Hyper Fresh Tropical Mist

Hyperfresh

Cikkszám: No.77 Kategória: Címkék: , , ,

Termékleírás

Illatosító

Az Autoglym Hyperfresh egy hatékony, rendkívül tartós dezodor, ami friss, tiszta illatot kölcsönöz a járművek belterének. A kimagaslóan erős illatanyagnak köszönhetően, hosszabb ideig tartja frissen járműve belterét, mint egy hagyományos illatosító. Ideális autómosás után. Kellemes tópusi gyümölcsmix illatban kapható.

Vélemények

 1. :

  Sziasztok!
  Kérdésem lenne, hogy ez a trópusi illatú Hyperfresh kapható? Ha igen, mennyiért?
  Előre is köszönöm!

  • :

   Kedves László,

   A trópusi illat, most épp kifogyott. Egy pirosgyümölcsös új illat érkezett. A trópusi érkezése elvileg július végére várható.

 2. :

  Kedves Attila!

  Érdeklődni szeretnék, elérhető már ez az illat? Türelmetlen vagyok, mert eddig minden Autoglym termék az elképzeléseimen felül teljesített! Így ezt is izgatottan várom!

  • :

   Kedves László,

   Pillanatnyilag csak az erdei gyümölcsös illat van raktáron. Körülbelül 2 hét múlva várható egy újabb szállítmányunk, amiben megint egy új illat érkezik Golden Sunset néven. Trópusi gyümölcsös egyelőre nem várható.

 3. :

  Kedves Attila!

  Érdeklődöm, hogy elérhető-e ez a termék (HYPERFRESH) mert jelen pillanatban nem rendelhető.Továbbá a másik beltér illatosítótól miben különbözik?

  • :

   Kedves Gusztáv!

   Elérhető igen, de mivel ez egy ipari termék, az anyacég nem engedi, hogy a kiskeres termékek között, online értékesítsük. Három illat van, trópusi gyümölcs, piros gyümölcs, és egy vanília-szantál-cédrus mix.

Mondd el a véleményed