Engine & Machine Cleaner

Engine & Machine Cleaner – Motormosó

5.300Ft

Termékleírás

Motortisztító

Az Autoglym Engine & Machine Cleaner egy rendkívül hatékony vízbázisú készítmény, motorok, alkatrészek, kerekek és egyéb felületek tisztítására.
Egyszerűen fujja a felületre, kefélje át és öblitse le. Gyorsan feloldja az olajat, zsírt, piszkot és közlekedési szennyeződést minden felületről.
Úgy működik, mint egy mosó és tisztítószer, zsírtalanítóval kombinálva. Ártalmatlan fényezéssel, gumi, műanyag, és fém alkatrészekkel érintkezve. Gyorsan és biztonságosan tisztítja a teljes motorteret és az ajtóréseket (falcokat).
Az Autoglym Engine & Machine Cleaner egy oldószermentes, vízbázisú és biológiailag lebomló készítmény.
Használható galvanizált, egyedi vagy speciális bevonattal ellátott kerekek tisztítására.
Jó tudni
Kikapcsolt, kihűlt motoron szabad használni. A vízre érzékeny elektromos berendezéseket takarja le zacskóval, vagy fóliával.
Tökéletes kerti szerszámok, fűnyírók, kerékpárok általános tisztítására. Használat után öblítse le vagy törölje szárazra.

Termék bemutató:

Vélemények

  1. :

    Más motormosókkal nincs tapasztalatom, de ezek után nem is érdekelnek. Olyan autón próbáltam ki aminek a motorterét min. öt éve nem takarította senki. Erőlködés nélkül (csak egy normál festő ecsetet használtam, a nehezen hozzáférhető részeknél) szedett le mindenféle olajos, zsíros szennyeződést, műanyagról, fémről, gumiról. Nem olcsó, de ez az egy liter viszonylag sokáig elég, ha tényleg csak a motor mosására + esetleg falcokhoz használja az ember.
    Tisztítás után ajánlott befújni a motortérben lévő műanyag/gumi elemeket műanyagápolóval (Vinyl & Rubber Care), mert valóban sokat dob a megjelenésen.

Mondd el a véleményed