Auto Fresh

Autofresh – Illatosító

Autóillatosító

3.500Ft

Termékleírás

Autóillatosító

Az Autoglym Autofresh egy koncentrált autós légfrissítő ami közvetlen alkalmazható kárpitokra, szőnyegekre vagy ülésekre fújva. Nem hagy nyomot és hosszantartó friss illatot biztosít. Egyszerűen alkalmazza szövetekre, szőnyegekre fújva szükség szerint, hogy ellensúlyozza a nedvesség, háziállatok, dohányfüst vagy a közlekedés okozta kellemetlen szagokat.

Termékbemutató

További információk

Súly0.5 kg
Kiszerelés

550ml

Vélemények

 1. (megerősített tulajdonos):

  Féltem az illattól, mert eddig amiket kipróbáltam illatosítók, nagyon tolakodóak voltak, és mindig a WC illatosítókat juttatta eszembe.
  Ez viszont nagyon kellemes tisztaság illatú. Az autómosókban a wax illata szokott néha ilyen lenni.
  A száraz spriccelő fej szaglászása után annyira akartam ezt az illatot az egész autóban, hogy mind a 4 szőnyegre fújtam egyet. Na ezt nem kellett volna. Így már tömény, ráadásul igen tartós. 1 priccentés bőven elég, mondjuk az első szőnyegek felső részére, ahol a ventillátor szét teríti at autóban.

 2. :

  Egyetértek az előttem szólóval mindenben. Brutális szer, nagyon kifinomult illat, de nagyon vigyázni kell vele, 1 max. 2 spricc bőven elég. Elégedett vagyok vele. Szerintem évekig elég lesz .

 3. :

  Rendkívül elegáns illatú, jól harmonizál a beltéri tisztítóval, illetve műanyag ápolóval.

  • :

   Köszönjük a pozitív észrevételt!
   Szeretjük az elégedett felhasználóink beszámolóit :)

 4. (megerősített tulajdonos):

  Csak megerősíteni tudom az előttem szólókat. Rendkívül kellemes tiszta illat és ráadásul valóban nem kell nagy mennyiséget egyszerre kifújni!

 5. :

  Jó napot! Azt szeretném megkérdezni hogy ezt a terméket csak a szőnyegre lehet fújni vagy máshova is ( pl.: ülés) ? Válaszukat előre is köszönöm.

  • :

   Kedves Dániel

   Minden szövetre lehet permetezni. Tetőkárpit, szőnyeg, ülések, de ha szagokat szeretne megszüntetni, akkor inkább az Odour Eliminatort érdemes használni, mert az nem elfedi, hanem megemészti a szagokat.

 6. (megerősített tulajdonos):

  Hello! Lenne gy kérdésem.Rendeltem önöktől ezt a terméket a termék meg is érkezett és a csomagban volt hozzá egy kis zacskos illatosító is.Azt szeretném megkérdezni,hogy annak milyen néven van az illata és hogy ezt maguknál dezodorba nem kapni? Vagy esetleg lenne hozzá hasonló illatú termék?

  • :

   Kedves Kornél!

   A Hyperfresh Tropical Mist nevű illatosító hasonlít rá a leginkább.

   Üdvözlettel:

   Attila

 7. (megerősített tulajdonos):

  Nagyon szépem köszönöm a választ!

Mondd el a véleményed